• LIFE&STYLE

    Τι φοράμε το βράδυ της Μ. Παρασκευής; Δείτε 3 στιλάτες και ασφαλείς επιλογές

    κόκκινο στα ρούχα


    Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, καθώς πραγματοποιείται ο Επιτάφιος. Το ερώτημα που έχουμε, φυσικά, είναι το τι θα φορέσουμε στη συγκεκριμένη περίπτωση! Από τη μία δεν θέλουμε να ντυθούμε με χειμωνιάτικα ρούχα, από την άλλο ο καιρός έχει ανοίξει αρκετά.

    Επίσης, έχουμε τη σκέψη του τι είδους ρούχα ταιριάζουν σε μια βραδιά όπως αυτή του Επιταφίου, καθώς τη Μεγάλη Παρασκευή τείνουμε να υιοθετούμε ένα πιο casual ντύσιμο από την Ανάσταση και έχουμε και την περιφορά, όπου θα πρέπει να είμαστε άνετες. Συν τοις άλλοις, θα πρέπει να αποφύγουμε τα πολύ έντονα χρώματα, καθώς η λειτουργία της εκκλησίας αναφέρεται στην ταφή του Ιησού.

    Ας δούμε παρακάτω τρεις ιδέες που θα μας προσφέρουν και στυλ και ασφάλεια στο θέμα του ντυσίματος:

    1. Ασπρόμαυρο look και flat παπούτσια: Απλό και σικ 

    Ένα μαύρο παντελόνι με ένα άσπρο πουκάμισο ή μια λευκή μπλούζα είναι ό,τι πρέπει για τη βραδιά αυτή. Θα είστε απλή και σικ, χωρίς υπερβολές αλλά και δίχως προχειρότητα. Συνδυάστε το look σας με flat παπούτσι, στο οποίο μπορείτε να βάλετε λίγο χρώμα, και θα είστε εντάξει!

    2. Τζιν, μπεζ και oxford shoes: Λιτό ντύσιμο με ανοιξιάτικη νότα 

    Μπορείτε, επίσης, να φορέσετε το αγαπημένο σας τζιν και να το συνδυάσετε με ένα λευκό ή ριγέ μπλουζάκι. Φορέστε το μπεζ σακάκι σας, που ταιριάζει απόλυτα στον σχεδόν ανοιξιάτικο καιρό που έχουμε και συνδυάστε όλο το look με oxford παπούτσια. Λιτή και ανοιξιάτικη!

    ντυσιμο

    3. Παντελόνα, μπλουζάκι και αθλητικά: Άνετη και στιλάτη

    Μπορείτε, τέλος, να επιλέξετε μια απλή παντελόνα, η οποία μπορεί να φτάνει λίγο πιο πάνω απ’ τον αστράγαλό σας, καθώς ο καιρός το “σηκώνει”. Επιλέξτε ένα απλό μπλουζάκι και φορέστε αθλητικά. Ο συνδυασμός παντελόνας με αθλητικά, θα φέρει το ντύσιμό σας σε μια ισορροπία, κάνοντάς το από τη μία στιλάτο και από την άλλη άνετο.

    παντελόνα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανάσταση στην πόλη: Φοράμε παστέλ φορέματα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 10 εσπαντρίγιες – όνειρο για την άνοιξη!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί παχαίνουμε κατά τη νηστεία;



    ΣΧΟΛΙΑ