• LIFE&STYLE

    Τι αποκάλυψε η Αποστολία Ζώη στην πρώτη της συνέντευξη μετά το Nomads (video)

    • NewsRoom
    nomads


    Την πρώτη της συνέντευξη παραχώρησε στην Φαίη Σκορδά, η νικήτρια του Nomads, Αποστολία Ζώη, η οποία -μεταξύ άλλων- μίλησε για τα κιλά που έχασε, αλλά και για όλα όσα έγιναν στο ριάλιτι επιβίωσης.

    Η παρουσιάστρια έμεινε άφωνη με την σιλουέτα της Αποστολίας, η οποία αποκάλυψε ότι έχασε πολλά κιλά, καθώς έκανε γυμναστική καθημερινά λόγω των αγωνισμάτων. Η τραγουδίστρια συγκινήθηκε ιδιαίτερα με το βίντεο που της ετοίμασαν και την πορεία της στο Nomads. Όπως δήλωσε δεν είχε προλάβει να δει τίποτα από το παιχνίδι ως τηλεθεάτρια.

    Τη στιγμή που μιλούσε για τους κινδύνους που είχαν να αντιμετωπίσουν με την υγεία τους στο Palawan, η Αποστολία Ζώη έβγαλε το ένα της παπούτσι, αφαίρεσε το τσιρότο που είχε τοποθετήσει και αποκάλυψε μια μεγάλη πληγή. Η τραγουδίστρια είχε μολυνθεί από σταφυλόκοκκο, κάτι που έκανε όλους τους συντελεστές της εκπομπής που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο πλατό να παγώσουν.

    Βέβαια, η νικήτρια του Nomads ρωτήθηκε και για τους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού και συγκεκριμένα για το τι είχε πει τελικά στην Δήμητρα Φραντζή για τον Γιώργο Κατσινόπουλο: «Εγώ να πιάσω την Δήμητρα για τον Κατσινόπουλο; Εγώ την Δήμητρα για τον Κατσινόπουλο; Αφού ξέρετε όλοι… θα κάτσουμε να το πούμε; Αφού το ξέραμε πριν από εσάς, εμείς…».

    Η Φαίη Σκορδά απάντησε ότι, «Υπήρχε σχέση ανάμεσα στην Δήμητρα και τον Κατσινόπουλο, Αποστολία το είπαν, το είπαν ανοιχτά».

    «Ε αφού το είπαν ανοιχτά, να πω εγώ στην Δήμητρα να πω για τον Κατσινόπουλο; Τι λογική υπάρχει;», ήταν η απάντηση της Αποστολίας.

    Δείτε τα βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι δήλωσε ο Αλεξάνδρου για τον Γιώργο Μαυρίδη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πού θα δώσει 25000 ευρώ από το έπαθλο η νικήτρια του Nomads, Αποστολία Ζώη (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Nomads» ή «My Style Rocks» – Δείτε ποιος κέρδισε



    ΣΧΟΛΙΑ