Η Αποστολία Ζώη, αφού κέρδισε το παιχνίδι επιβίωσης nomads, επέστρεψε από τις Φιλιππίνες το περασμένο Σαββάτο μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες. Ενθουσιασμένη για τη νίκη της, η τραγουδίστρια δήλωσε πως πετάει στα σύννεφα και πως σύντομα θα ξεκινήσει να ηχογραφεί τα νέα της τραγούδια. Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση από το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 το βράδυ του Σαββάτου, η Αποστολία Ζώη δήλωσε πως δεν θα κρατήσει ολόκληρο το έπαθλο των 100.000 ευρώ, αλλά θα δώσει το ένα τέταρτο στον Κωνσταντίνο Οροκλό, με τον οποίο έφτασαν μαζί στον τελικό.
«Πετάω στα σύννεφα, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Είναι σαν όνειρο. Το έπαθλο χωρίζεται, το ένα τέταρτο πηγαίνει στον Κωνσταντίνο με πολλή αγάπη», ανέφερε συγκεκριμένα η Αποστολία Ζώη, αφού με τον παίκτη του Nomads είχαν έρθει πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=f3wWdZlGR-U
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Αποστολία Ζώη είναι η μεγάλη νικήτρια του Nomads! (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ανακοίνωση του Ant1 για τον Γιώργο Μαυρίδη και το Nomads (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζαν-Νοέλ Μπαρό: Ο ΥΠΕΞ της Γαλλίας εκφράζει την έντονη ανησυχία μετά την επίθεση της Αμερικής στο Ιράν
- Μακρόν: Συγκάλεσε για σήμερα το βράδυ το Συμβούλιο Αμυνας και Εθνικής Ασφάλειας με αντικείμενο τις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή
- Οι χώρες του Κόλπου φοβούνται κλιμάκωση της σύγκρουσης στο Ιράν μετά την επίθεση των ΗΠΑ
- Ρωσία: Η Μόσχα καταδικάζει έντονα τις «ανεύθυνες» αμερικανικές επιθέσεις κατά του Ιράν
