• LIFE&STYLE

    «Θρίλερ» η τηλεοπτική μεταγραφή του Γ. Λιάγκα – Τι συμβαίνει;

    Λιάγκας

    Γιώργος Λιάγκας


    Θα δούμε τον Γιώργο Λιάγκα στα τηλεοπτικά δρώμενα της επόμενης σεζόν; Πολλά τα σενάρια για το επαγγελματικό μέλλον του παρουσιαστή.

    Ηχηρή είναι φέτος η απουσία του ταραχώδους παρουσιαστή της ελληνικής τηλεόρασης, Γιώργου Λιάγκα, από τα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς το κανάλι με το οποίο είναι συνδεδεμένος επαγγελματικά ο παρουσιαστής τα τελευταία χρόνια, ο Ant1, δεν βρήκε κάποιο εγχείρημα που να του ταιριάζει. Από την άλλη, το συμβόλαιο του παρουσιαστή με το κανάλι του Αμαρουσίου ήταν ενεργό, επομένως δεν μπορούσε ούτε και να προβεί σε συζητήσεις για μια πιθανή συνεργασία με άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Το αποτέλεσμα της δέσμευσης αυτής με τον Ant1 ήταν ο παρουσιαστής να μείνει εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας για τη σεζόν που κοντεύει να ολοκληρωθεί.

    Τα σενάρια για το επαγγελματικό μέλλον του παρουσιαστή

    Ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο δε φαίνεται να είναι ικανοποιημένος από το ότι το κανάλι του τον άφησε να ξεκουραστεί, χωρίς ωστόσο να χάνει τις αμοιβές του, που προβλέπονται από το ενεργοποιημένο συμβόλαιο. Όντας αποφασισμένος να μην αφήσει το τηλεοπτικό του μέλλον στην τύχη του, ο παρουσιαστής έχει ήδη πραγματοποιήσει συζητήσεις με το κανάλι του Φαλήρου, τον ΣΚΑΙ, για μια πιθανή συνεργασία, με ορίζοντα την έναρξη της επόμενη τηλεοπτικής σεζόν, το φθινόπωρο. Όπως έχει γίνει γνωστό, μάλιστα, είναι ότι και οι δύο πλευρές επιθυμούν ο παρουσιαστής να αναλάβει το τηλεπαιχνίδι «Boom», που προγραμματίζει να εντάξει στο πρόγραμμά του ο ΣΚΑΙ από το φθινόπωρο. Παρ΄όλα αυτά, ο παρουσιαστής δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να συνεχίσει στην late night ζώνη, κάνοντας μια βραδινή εκπομπή, όπως εκείνη που παρουσίαζε στον Ant1.

    Όπως φαίνεται, όμως, ο παρουσιαστής λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς ο Ant1 δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του και τη στάση που θα τηρήσει απέναντι στον Γιώργο Λιάγκα. Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής έχει υπογράψει με το κανάλι συμβόλαιο 2+1 χρόνια. Αυτή τη στιγμή έχει συμπληρώσει τα δύο υποχρεωτικά χρόνια που προβλέπονται στο συμβόλαιο και αναμένεται να δούμε εάν το κανάλι θα προχωρήσει στην ενεργοποίηση του επιπλέον ενός έτους, που ορίζεται δυνητικά στο συμβόλαιο μεταξύ των δύο μερών.

    Επομένως, ενώ ο παρουσιαστής συνομιλεί με άλλα κανάλια, είναι πιθανό το κανάλι του Αμαρουσίου να «κλειδώσει» το Γιώργο Λιάγκα για ακόμη μια χρονιά και να μην τον αποδεσμεύσει, ώστε αυτός να προχωρήσει σε μια νέα συνεργασία, με άλλο μεγάλο κανάλι. Σε περίπτωση που αυτό συμβεί, τότε ο παρουσιαστής θα βρεθεί έρμαιο των ορέξεων του Ant1, που θα πρέπει πλέον να αποφασίσει εάν την επόμενη χρονιά θα τον αξιοποιήσει ή εάν θα τον αφήσει για ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν να ξεκουράζεται, λαμβάνοντας ωστόσο τη νόμιμη ανταμοιβή του.



    ΣΧΟΛΙΑ