• Gossip

    Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή η Κάρι Φίσερ, η Πριγκίπισσα Λέια του Star Wars


    Η ηθοποιός Κάρι Φίσερ, γνωστή σε όλους ως Πριγκίπισσα Λέια από το κινηματογραφικό έπος Star Wars, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 60 ετών, μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη στις 23 Δεκεμβρίου.

    Σύμφωνα με το αμερικανικό People, η αγαπημένη ηθοποιός, μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη πριν από λίγες μέρες, νοσηλευόταν σε νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

    Κάρι Φίσερ
    Η Κάρι Φίσερ σε μια από τις τελευταίες φωτογραφίσεις της

    Ο εκπρόσωπος τύπου της ηθοποιού, Simon Halls, κυκλοφόρησε στα μέσα επίσημη δήλωση εκ μέρους της κόρης της Φίσερ, Μπίλι Λουρντ, όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων:

    «Με μεγάλη θλίψη η Μπίλι Λουρντ επιβεβαιώνει ότι η πολυαγαπημένη της μητέρα, Κάρι Φίσερ, έφυγε από τη ζωή στις 8.55 (τοπική ώρα) το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου».

    Επιπλέον, η ανακοίνωση αναφέρει ότι «Ο κόσμος την αγαπούσε και θα λείψει σε όλους πάρα πολύ. Όλη μας η οικογένεια σας ευχαριστεί για τις σκέψεις και τις προσευχές σας».

    Η Φίσερ, ήταν κόρη του τραγουδιστή Έντι Φίσερ και της ηθοποιού Ντέμπι Ρέινολντς. Εκτός από ηθοποιός ήταν και συγγραφέας. Είχε κυκλοφορήσει την νουβέλα “Postcards from the Edge”, που ήταν σχεδόν αυτοβιογραφική, το 1987, ενώ προσαρμόστηκε από την ίδια σε ταινία που έφερε τον ίδιο τίτλο, σε σκηνοθεσία Μάικ Νίκολς και κυκλοφόρησε από την Columbia Pictures το 1990.

    Κάρι Φίσερ
    Η Κάρι Φίσερ ως Πριγκίπισσα Λέια στο Star Wars με τους συμπρωταγωνιστές της, Μαρκ Χάμιλ (Λουκ Σκαϊγουόκερ) και Χάρισον Φορντ (Χαν Σόλο)

    Η ηθοποιός, εκτός από το Star Wars, συμμετείχε και σε άλλες ταινίες, μεταξύ των οποίων οι “The Blues Brothers”, “When Harry Met Sally” και “Hannah and Her Sisters” του Γούντι Άλεν.

    Επέστρεψε ξανά στο ρόλο της Πριγκίπισσας Λέια στην τελευταία ταινία του Star Wars «Επεισόδιο 7: Η Δύναμη Ξυπνάει» που κυκλοφόρησε το 2015, ενώ θα συμμετείχε και στα επόμενα επεισόδια της σειράς, «Επεισόδιο 8» (του οποίου ολοκλήρωσε τα γυρίσματα) και «Επεισόδιο 9».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κόπηκε ο Πέτρος και έμεινε η Σπυροπούλου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παντελής Παντελίδης: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Κοντογιαννίδη – «Πήγες να τον συναντήσεις»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Mannequin challenge: Νέο «χτύπημα» από την Πυροσβεστική



    ΣΧΟΛΙΑ