• LIFE&STYLE

    Think about it: Η κόρη της Μαρί Σαντάλ, Μαρία Ολυμπία, σε ρόλο μοντέλου για τον οίκο Dolce & Gabbana

    • NewsRoom


    “Think about it…but think big”: Η νέα στήλη του mononews, δίνει τροφή για σκέψη. Μόδα για τον άνδρα και τη γυναίκα, διακόσμηση, tips, στέκια, trends, διάσημοι, στην καθημερινή σας lifestyle ενημέρωση.

    Η Μαρία Ολυμπία σε ρόλο supermodel

    santal 2

    Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Dolce & Gabbana στο Μιλάνο. Η εγγονή του τέως εντυπωσίασε, φορώντας μια μίνι φούστα, συνδυασμένη με ένα μαύρο μπουστάκι. Μάλιστα, δε δίστασε να μοιραστεί με τους followers της στο Instagram μερικές στιγμές από τα backstage.

    Tο νέο άρωμα του οίκου Guerlain φέρει την υπογραφή της Angelina Jolie

    jolie

    Μετά το πολύκροτο διαζύγιό της με τον Brat Pitt, η διάσημη ηθοποιός φαίνεται πως είναι έτοιμη να κάνει δυναμικό comeback στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Αυτή τη φορά, συνεργάστηκε με τον οίκο Guerlain, για τη δημιουργία ενός αρώματος με νότες λεβάντας, βανίλιας και γιασεμιού.  Σύμφωνα με την βρετανική Vogue, η Jolie θα δωρίσει την αμοιβή της από την καμπάνια σε ιδρύματα.

    Love & Lemons για τους λάτρεις της μαγειρικής

    food4Αν σας αρέσει η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική, τότε πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα love&lemons. Εκεί θα βρείτε έξυπνες και ευφάνταστες συνταγές, προτάσεις για όσους κάνουν δίαιτα αλλά και για εκείνους δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου. Ένα κλικ θα σας πείσει.

    Αλήθεια, πόσο μπορεί να σας κοστίσει ένας χωρισμός;

    Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε μέσα σε 1.5 λεπτό, πόσα χρήματα περίπου θα σας κοστίσει ένας χωρισμός. Και είμαστε σίγουροι πως θα εκπλαγείτε!

    Το κείμενο υπογράφουν οι Αθηνά Λαρδή και Σόφη Ζιώγου
    Το κείμενο υπογράφουν οι Αθηνά Λαρδή και Σόφη Ζιώγου



    ΣΧΟΛΙΑ