• LIFE&STYLE

    Think about it: Το νέο trailer της ταινίας Wonder Woman είναι ακριβώς αυτό που περιμέναμε


    «Think about it…but think big»: Η στήλη του mononews δίνει τροφή για σκέψη. Μόδα για τον άνδρα και τη γυναίκα, διακόσμηση, tips, στέκια, trends, διάσημοι, στην καθημερινή σας lifestyle ενημέρωση.

    Πιστέψτε στα θαύματα

    https://youtu.be/o5rpbXARlJg?t=81

    Το τρέιλερ της ταινίας Wonder Woman είναι σίγουρα πολύ καλύτερο απ΄ότι περιμέναμε. Η wonder woman, που ενσαρκώνεται από την ηθοποιό Gal Gabot, αφού εγκατέλειψε το γυναικοκρατούμενο νησί της, ανακαλύπτει τις πλήρεις δυνάμεις της και την πραγματική της μοίρα καθώς πολεμά πλάι σε στρατιώτες του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Καθηλωτικό!

    #RedOut

    ed

    Αυτή τη στιγμή, εκατομμύρια νέοι άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε ολόκληρη την Αφρική στερούνται την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση, την απασχόληση. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να οδηγηθούν στη χρήρη ουσιών, να τους εκμεταλλευτούν και στο τέλος να ξεχαστούν.

    Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του YouTube θα είναι offline για 24 ώρες, χρησιμοποιώντας το #RedOut, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν το κοινό.

    Το Παρίσι θα αποκτήσει το δικό του μουσείο μόδας

    mousei

    Το Palais Galliera έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν fashion εκθέσεις. Ωστόσο, το 2019 θα ανοίξει μια νέα μόνιμη πτέρυγα, αποκλειστικά αφιερωμένη στη μόδα, που θα πραγματοποιηθεί με την οικονομική ενίσχυση του οίκου Σανέλ και θα φέρει το όνομα  “Coco” Chanel.

    Το πρωινό των 3 υλικών

    chia

    Στο purewow.com βρήκαμε την πιο εύκολη συνταγή για πρωινό, με μόνο 3 υλικά. Τοποθετήστε σε ένα μπωλ μισή κούπα σπόρους chia,  2 κούπες γάλα καρύδας και λίγο σιρόπι σφενδάμου. Ανακατέψτε καλά. Αφήστε το μείγμα σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 4 ώρες. Μπορείτε να το σερβίρετε με φρούτα της αρεσκείας σας και ξηρούς καρπούς. Φυλάσσεται στο ψυγείο.

     



    ΣΧΟΛΙΑ