ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Τζόυς Ευείδη ως λάτρης των social media έχει αναπτύξει μία καλή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους και μοιράζεται μαζί τους αρκετές στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.
Αυτή τη φορά, η γνωστή ηθοποιός έκανε μία δημόσια έκκληση, ζητώντας βοήθεια.
Συγκεκριμένα, η ίδια έπεσε θύμα κλοπής μέσα στο τραμ, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και της έκλεψαν το πορτοφόλι, το οποίο είχε μέσα πράγματα ανεκτίμητης αξίας για την ίδια.
«Χτες στο τραμ στη Νέα Σμύρνη είχα την συγκλονιστική εμπειρία να μου κλέψουν το πορτοφόλι. Αν το βρει κανείς πεταμένο πολύ θα χαρώ να μου επιστραφεί. Ήταν του μπαμπά μου και είχα μέσα δυο ανεκτίμητες φωτογραφίες του», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζόυς Ευείδη στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- FT: Fed και Τράπεζα της Αγγλίας εντείνουν τον έλεγχο της έκθεσης των τραπεζών μετά τη ζημιά της Jane Street
- Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και η 21χρονη ΑμεΑ για τον θάνατο του 82χρονου μετά από καυγά για ξαπλώστρα
- Amazon: Υπέγραψε μακροχρόνια συνεργασία με την Kuehne+Nagel μετά τον θάνατο του μεγιστάνα Κλάους-Μίχαελ Κουν
- Μαζωνάκης: Ενώπιον ανακριτή ο υπνοθεραπευτής – Θα καταθέσει για τη φωτογραφία που του έστειλε η γιατρός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.