• LIFE&STYLE

    Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος αμφισβητούν την αφρικανική σκόνη – «Μας ψεκάζουν»

    • NewsRoom
    Γρηγόρης Πετράκος και Θεοφανία Παπαθωμά

    Γρηγόρης Πετράκος και Θεοφανία Παπαθωμά


    Το απόκοσμο σκηνικό που επικρατούσε το απόγευμα της Τρίτης λόγω της αφρικανικής σκόνης σχολίασαν η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γιώργος Πετράκος, δίνοντας τη δική τους εκδοχή.

    Εικόνες από την «πορτοκαλί» Αθήνα κατέκλυσαν τα social media, ενώ μέχρι και η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε για την κίνηση στους δρόμους με μια φωτογραφία που απεικονίζει… καμήλες στο κέντρο της Αθήνας!

    Η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά, αλλά και ο πρώην σύζυγός της και τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος δεν άφησαν ασχολίαστο το κύμα σκόνης, υποστηρίζοντας, όμως ότι πρόκειται για φονικά χημικά.

    «Μας σκοτώνουν! Και ενώ εσύ ονειρεύεσαι, παλεύεις κι αγωνίζεσαι να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, κάποιοι προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη. Πείτε μας πώς να καθαρίσουμε τα βαρέα μέταλλα που μας ψεκάζουν, από τον οργανισμό!», έγραψε χαρακτηριστικά η Θεοφανία Παπαθωμά στο Instagram.

    Στη συνέχεια, η κ. Παπαθωμά τροποποίησε την ανάρτησή της και έγραψε:

    «Ωραίο ΕΦΕ! Mα τι φίλτρα χρησιμοποιούν; Μόλυβδο και αρσενικό! Απεφάνθη το εργαστήριο κλιματολογίας και ατμοσφαιρικού περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα πιο τοξικά δηλητήρια για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μας φροντίζουν…».

    Δείτε την ανάρτηση της Παπαθωμά στο Instagram:

    Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Πετράκος έγραψε στο Facebook. «Είναι φοβερό, άνθρωποι που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα και δεν έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό, να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε. Λες και δεν είχε ξαναφυσήξει… Να μου πεις, εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ…», σημείωσε.

    Δείτε την ανάρτηση του Πετράκου στο Facebook:

    Διαβάστε επίσης:

    Αρκάς: «Καλημέρα» με την Ακρόπολη πνιγμένη στη σκόνη

    Υπουργείο Υγείας: Συστάσεις για την ατμοσφαιρική ρύπανση λόγω αφρικανικής σκόνης

    Ο Δημήτρης Κόκοτας ανταποκρίθηκε στα ερεθίσματα των γιατρών



    ΣΧΟΛΙΑ