• LIFE&STYLE

    Θέλετε να γίνετε καλός ηθοποιός; Αυτά είναι τα κρυφά μυστικά του Mr. House of Cards (video)

    • NewsRoom


    Με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Kevin Spacey, ο οποίος έκλεισε χθες τα 57 του χρόνια, θελήσαμε να κάνουμε ένα δώρο στους φανατικούς θαυμαστές του και στους νέους ηθοποιούς, δημοσιεύοντας ένα από τα σπάνια videos στα οποία, ο star του House of Cards, “παραδίδει” μαθήματα υποκριτικής υψηλού επιπέδου.

    https://www.facebook.com/masterclassofficial/videos/1036421383116292/

    Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης αμερικανικής σειράς “ξεκλειδώνει” το συρτάρι των μυστικών του και δίνει τις κατάλληλες συμβουλές για όσους θέλουν να ακολουθήσουν το όνειρο της υποκριτικής.

    Ο κορυφαίος ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι μέλος μιας μεγάλης ομάδας, MasterClass, μιας ανερχόμενης startup εταιρείας, η οποία δημιουργεί και πουλάει online εκπαιδευτικά videos χρησιμοποιώντας τις γνώσεις διάφορων stars του παγκόσμιου πενταγράμμου.

    Σε ανάλογα videos πρωταγωνιστούν κατά διαστήματα και άλλοι διάσημοι αστέρες, όπως η Christina Aguilera, η οποία μοιράζεται με το κοινό της μυστικά της φωνητικής και του τραγουδιού.

    Ανάμεσα στους διάσημους συμμετέχοντες είναι μεταξύ άλλων οι, Dustin Hoffman, Usher, James Patterson, Annie Liebowitz και Serena Williams.

    Matser class

    Τα μαθήματα του MasterClass κοστίζουν γύρω στα 90 δολ. και δίνουν την ευκαιρία σε κάθε επίδοξο μαθητή να διδαχτεί από τον/την αγαπημένο-η star.

    Πάντως δεν είναι λίγο να ακούς τον Kevin Spacey και να δίνει συμβουλές για την υποκριτική, σε ένα χώρο που αν ήταν άθλημα θα είχε πάρει σίγουρα το χρυσό μετάλλιο.

    giphy Kevin Spacey

    Ας δούμε κάποια σημαντικά στοιχεία της βιογραφίας του:

    Ο Kevin Spacey είναι Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός. Γεννήθηκε στο New Jersey αλλά μεγάλωσε στην California, όπου ξεκίνησε την καριέρα του ως θεατρικός ηθοποιός κάνοντας επίσης μικρές εμφανίσεις σε τηλεταινίες ή κινηματογραφικές παραγωγές. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90 η δουλειά του στον κινηματογράφο αναγνωρίστηκε με αποκορύφωμα το Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία The Usual Suspects το 1995. Λίγο αργότερα ακολούθησε ένα δεύτερο όσκαρ, αυτή τη φορά Α’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία American Beauty, ενώ έχει υποδυθεί και άλλους σημαντικούς ρόλους στις ακόλουθες ταινίες: Seven, L.A. Confidential, Superman Returns και Casino Jack.

    Το καλοκαίρι του 2011 μάλιστα, ο ταλαντούχος ηθοποιός επισκέφτηκε την χώρα μας, αφού πρωταγωνίστησε στην θεατρική παράσταση-υπερπαραγωγή Ριχάρδος Γ’ στο ιστορικό θέατρο της Επιδαύρου, εντυπωσιάζοντας όπως ήταν φυσικό κοινό και κριτικούς.

    Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/walking-dead-apistefti-farsa-tou-norman-reedus-sto-simprotagonisti-tou-andrew-lincoln/64131

     

     

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/agrios-tsakomos-sti-downing-street-o-prothipourgikos-gatos-echi-pleon-enan-ischiro-antizilo-video/64075

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ