• LIFE&STYLE

    The Blazer: Το τέλειο πανωφόρι για τις πρώτες φθινοπωρινές μέρες

    • NewsRoom


    H δημιουργία ενός φθινοπωρινού outfit μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολη υπόθεση. Σε αυτό φυσικά οφείλεται και ο καιρός, που συχνά παραπλανεί, αφού το πρωί κάνει δροσιά, το μεσημέρι ζέστη και το βράδυ πέφτει ξανά η θερμοκρασία, ενώ συχνά βροχές και αέρας κάνουν την εμφάνισή τους.

    Όμως, σίγουρα δεν είναι ακόμα η εποχή του παλτό και των χοντρών πουλόβερ. Αμέσως, λοιπόν, αναρωτιέστε, τι να φορέσετε πάνω από τα ρούχα σας, αφού ο καιρός απαιτεί έστω κι ένα ελαφρύ πανωφόρι. Η καλύτερη και πιο στιλάτη απάντηση που τα διάσημα fashion girls έχουν να σας δώσουν είναι το σακάκι!

    Μπορεί να ανήκει στην κατηγορία του officewear και να διαθέτει αρκετά στοιχεία από τις ανδρικές γραμμές, όμως πλέον αποτελεί βασικό κομμάτι κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, που φοριέται σε κάθε περίσταση. Έχει πάψει να αποτελεί trend κι έχει εξελιχθεί σε διαχρονικό item, που κάθε σεζόν επιστρέφει ανανεωμένο. Εννοείται ότι για την περίοδο που διανύουμε τα μουντά χρώματα είναι τα πιο ταιριαστά, όπως το μαύρο, το καφέ και το γκρι, ενώ σύμφωνα με τις FW2018 πασαρέλες  μόδα είναι και τα καρό μοτίβα, το κοτλέ ύφασμα και οι τονισμένοι ώμοι, επηρεασμένοι από τα ένδοξα 80’s. Ακόμα κι αν δεν είστε οπαδός των τάσεων αυτών, μπορείτε να φορέσετε όποια σας αρέσει, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο κομψό!blazer-srtreet-style-2.jpg

    Τώρα, ας περάσουμε στο επόμενο βήμα: καλείστε να φτιάξετε σύνολα με κεντρικό άξονα κάποιο blazer, είτε αυτό είναι μαύρο, είτε oversized, είτε μεσάτο, είτε με έντονα μοτίβα. Μη σας προβληματίζει ο αυστηρός και επίσημος χαρακτήρας του, μπορεί να συνδυαστεί στην κυριολεξία με τα πάντα και να υποστηριχτεί από κάθε στιλ. Αυτή είναι και η μαγεία του άλλωστε, αφού αναβαθμίζει ακόμα και ένα απλό T-shirt!

    Εμείς, κάνοντας μία έρευνα στα καλύτερα street style looks με σακάκι, το είδαμε φορεμένο με, sneakers, γόβες και μπότες μέχρι το γόνατο αλλά και με μίνι φορέματα, jeans, πλισέ φούστες, ζιβάγκο για layering, παντελόνια από κοστούμι, κολάν και αυστηρές pencil φούστες. Τα oversized και τα πιο μακριά μπορείτε να φορέσετε με ζώνες στη μέση που θα αναδείξουν τη σιλουέτα σας και θα έχουν ένα θηλυκό touch. Όποιο κι αν διαλέξετε, προσθέτει χαρακτήρα σε κάθε σας εμφάνιση και αξίζει να το δοκιμάσετε!

    Πηγή: glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ZARA: 15 στυλάτα πανωφόρια, κατάλληλα για τα πρώτα κρύα του φθινοπώρου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ZARA: Δέκα τέλεια φθινοπωρινά φορέματα που πρέπει να υπάρχουν στη ντουλάπα σας!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δέκα φθινοπωρινά trends που θα βρείτε στα ZARA (video)



    ΣΧΟΛΙΑ