• LIFE&STYLE

    Τέσσερα εύκολα χτενίσματα για να δοκιμάσετε στα φετινά ρεβεγιόν

    • NewsRoom


    Τα hair trends που είδαμε φέτος στα shows υψηλής ραπτικής εκπέμπουν πολυτέλεια, φινέτσα και λάμψη, ό,τι δηλαδή αντιπροσωπεύει και το πνεύμα των Χριστουγέννων. Σκέφτεστε λοιπόν καλύτερο match για το αποψινό σας look από τις τις υπέροχες glossy μπούκλες του Elie Saab και τις chic & sleek κοτσίδες με τα αξεσουάρ των Dior, Chanel και Givenchy; Εμείς πάντως όχι…

    Wrapped αλογοουρά

    dior-hairstyle.jpg

    Αν το holiday φόρεμά σας αφήνει ακάλυπτους τους ώμους ή την πλάτη σας, όπως οι blush και nude δημιουργίες του οίκου Dior, ποντάρετε σε μία sleek κοτσίδα και δε θα χάσετε. Αν γύρω από αυτήν τυλίξετε χιαστί και μία κορδέλα στο αντίστοιχο χρώμα με το ύφασμα, τότε θα απογειώσετε την εμφάνισή σας.

    Extra tip: Κρατήστε τις φύτρες υπό έλεγχο χτενίζοντάς τες με μία οδοντόβουρτσα την οποία πρώτα θα έχετε ψεκάσει με hairspray.

    Rockabilly rolls

    chanel-hairstyle.jpg

    Για εσάς που θέλετε κάτι πιο edgy, ο οίκος Chanel και ο hairstylist Sam McKnight σας έχουν την κατάλληλη πρόταση: τα “rockabilly rolls”, μια ρετρό παραλλαγή της θρυλικής quiff. «Το κορίτσι της Chanel γίνεται rock ‘n’ roll με μία ψηλή quiff στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού και μια κοτσίδα στο πίσω» περιέγραψε ο ειδικός στα backstage του show. Για να αντιγράψετε κι εσείς αυτό το statement look, ξεκινήστε ψεκάζοντας ένα spray για όγκο στις ρίζες, μετά σχηματίστε το pompadour σχήμα και τέλος αφήστε μερικές τούφες να πέφτουν μπροστά στα μάτια για πιο ροκ εφέ.

    Χαμηλή κοτσίδα και αξεσουάρ

    givenchy-hairstyle.jpg

    Η χαμηλή, χαλαρή κοτσίδα είναι θεωρητικά ένα απλό χτένισμα για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων. Όταν όμως συνδυαστεί με κάποιο μεταλλικό αξεσουάρ απογειώνεται αμέσως και μετατρέπεται σε ένα super glam hairstyle, ιδανικό για την περίσταση. Πάρτε λοιπόν παράδειγμα από τον οίκο Givenchy και λάμψτε με την απλότητά σας. Αν βέβαια δεν έχετε ένα παρόμοιο headpiece, μπορείτε άνετα να ποντάρετε σε εντυπωσιακές μπαρέτες ή φουρκέτες με στρας.

    Glam μπούκλες

    eliesaab3.jpg

    Μια λέξη χαρακτηρίζει ακριβώς το hair look που παρουσίασε ο οίκος Elie Saab: glamorous. Οι χαλαρές, απαλές μπούκλες με το λαμπερό φινίρισμα, το sleek τριχωτό και τη βαθιά χωρίστρα στο πλάι «έδεσαν» πλήρως με τις απαστράπτουσες δημιουργίες του σχεδιαστή και μας χάρισαν άπειρο christmas inspo. Δοκιμάστε τες!

    Πηγή: glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: White Christmas: Πώς θα φορέσετε το λευκό στις γιορτές

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο για τον σύντροφό σας!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι τάσεις στα βραδινά φορέματα που θα σας κάνουν πραγματικά super glamorous



    ΣΧΟΛΙΑ