• The Mononews Lab

    Το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο για τον σύντροφό σας!

    • NewsRoom

    Κοστούμι Ted Baker


    Διανύουμε τις πιο γιορτινές ημέρες του χρόνου, τις ημέρες εκείνες που αισθανόμαστε την ανάγκη και τη διάθεση να εκφράσουμε ακόμη περισσότερο την αγάπη μας, χαρίζοντας δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Η αναζήτηση, ειδικά για το έτερον ήμισυ, συχνά μπορεί να γίνει δύσκολη και κουραστική, όμως ένα δώρο που σίγουρα θα εκτιμήσει ο σύντροφός σας είναι ένα νέο κομμάτι που θα ανανεώσει την γκαρνταρόμπα του. Τι καλύτερο από ένα υπέροχο, ζεστό πουλόβερ για τις καθημερινές κρύες ημέρες του χειμώνα ή από ένα επίσημο πουκάμισο για το γραφείο ή τις κοινωνικές εκδηλώσεις των ημερών; Ή μήπως θα προτιμούσε ένα σπορ ζεστό και άνετο μπουφάν για εκείνο το Σαββατοκύριακο που σχεδιάζετε να περάσετε στην Αράχωβα; Ένα αξεσουάρ, όπως μια ζώνη ή ένα πορτοφόλι, θα μπορούσε, επίσης, να είναι ένα τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο που μπορεί να προσδώσει χαρακτήρα ακόμη και στο πιο απλό ντύσιμο. Και ένα ζευγάρι άνετα και καλοφτιαγμένα παπούτσια, επίσημα ή σπορ, είναι πάντα ευπρόσδεκτο.

    Και αν είναι από τους ανθρώπους που προσέχουν και την παραμικρή λεπτομέρεια στην εμφάνισή τους, τότε θα εκτιμήσει σίγουρα ένα καινούργιο άρωμα που θα χαρείτε μαζί με αυτόν κι εσείς.

    Κάθε άνδρας έχει το δικό του ξεχωριστό στιλ, γι’ αυτό στα πολυκαταστήματα attica θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από μάρκες και προϊόντα, όπως ρούχα, παπούτσια, δερμάτινα είδη και αξεσουάρ, αρώματα και καλλυντικά για κάθε προτίμηση και κάθε τύπο άνδρα. Εμείς επισκεφτήκαμε τα πολυκαταστήματα attica και συγκεντρώσαμε μερικές επιλογές που σίγουρα θα λατρέψει.

    Για τις βόλτες στην πόλη

    Ένα κόκκινο πουκάμισο με καρό μοτίβο Polo Ralph Lauren σε συνδυασμό με ένα γκρι παντελόνι του ίδιου brand αναδεικνύει το στιλ του άνδρα και τραβάει τα βλέμματα, ενώ ταυτόχρονα νιώθει ο ίδιος άνετα με τον εαυτό του.

    Για τους άνδρες που προτιμούν κάτι πιο απλό, αλλά ταυτόχρονα φινετσάτο και θέλουν να είναι παντά ζεστοί μέσα στο χειμώνα μία γκρι ζακέτα Hugo Boss θα ήταν το ιδανικό δώρο.

    Ένα δώρο που σίγουρα θα εκτιμήσει ο αγαπημένος σας είναι ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια. Τα biker boots της Church’s αποτελούν την τέλεια επιλογή για μία χαλαρή βόλτα στην πρωτεύουσα.

    Polo Ralph Lauren

    Polo Ralph Lauren

    Hugo Boss

    Church’s

    Για τις εξορμήσεις

    Ένα μαύρο μπουφάν με μία μικρή αλλά εντυπωσιακή μπλε, άσπρη και κόκκινη λεπτομέρεια της Moncler θα ήταν μία όμορφη επιλογή για να φορέσει το Σαββατοκύριακο που σχεδιάζετε να περάσετε μαζί του.

    Ακόμα μία πρόταση για το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο είναι ένα ζευγάρι καινούργια αθλητικά παπούτσια του ίδιου brand για άνεση και στιλ.

    Moncler

    Moncler

     

    Για το γραφείο

    Για έναν δυναμικό άνδρα είναι σημαντικό να δείχνει πάντα ευπαρουσίαστος και περιποιημένος στον εργασιακό του χώρο. Ο σύντροφός σας θα εκτιμούσε ένα καινούργιο πουκάμισο ή σακάκι Hugo Boss για τη νέα χρονιά.

    Hugo Boss

    Hugo Boss

    Από την άλλη, και τα μικρά ανδρικά αξεσουάρ που συχνά αμελεί να αγοράσει ένας άνδρας, όπως ένα πορτοφόλι ή μία ζώνη θα μπορούσαν να είναι ένα τέλειο δώρο για να προσφέρετε στον αγαπημένο σας. Εμείς σας προτείνουμε το ανδρικό πορτοφόλι με το κλασικό pattern της Burberry ή την καφέ ζώνη του ίδιου οίκου που προσδίδει κύρος.

    Burberry

    Burberry

    Στα πολυκαταστήματα attica μπορείτε να βρείτε παπούτσια για κάθε στιλ. Εμείς σας προτείνουμε ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια Ted Baker για το γραφείο. Ακόμα μία επιλογή είναι τα καφέ Church’s που συμπληρώνουν το look του άψογα.

    Ted Baker

    Church’s

    Για κάθε περίσταση

    Το άρωμα είναι το σήμα κατατεθέν ενός άνδρα και τον αντιπροσωπεύει σε κάθε στιγμή της ημέρας. Εμείς σας προτείνουμε το Amyris από Maison Francis Kurkdjian, με ξυλώδεις, γλυκές νότες.

    Ένα κλασικό άρωμα που ξεχωρίζει είναι το νέο limited edition Colonia Artist Edition από τον καλλιτέχνη Clym Evernden του ιταλικού οίκου Acqua di Parma. Χαρακτηρίζεται από φρέσκες, ξυλώδεις νότες.
    Το Sauvage Eau de Parfum της Dior, ένα πιο πικάντικο άρωμα, θα ήταν τέλειο δώρο Χριστουγέννων.
    Κλασική επιλογή αποτελεί και το Declaration Parfum του οίκου Cartier με ξυλώδη μόσχο.



    ΣΧΟΛΙΑ