• LIFE&STYLE

    Τεράστια ανατροπή από τη Victoria Beckham: Πρωτοποριακή κίνηση από τη βασίλισσα του glamour

    • NewsRoom


    Η Victoria Beckham ήταν ανέκαθεν γνωστή όχι τόσο για τις ικανότητές της στο τραγούδι ή την καριέρα της στο χώρο της pop, αλλά περισσότερο για το μοναδικό στυλ της και τα εκπληκτικά ρούχα που επιλέγει σε κάθε εμφάνισή της!

    VICTORIA1

    Πολλοί θα ήθελαν να της μοιάσουν και να υιοθετήσουν το στυλ της όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να επενδύσουν σε πανάκριβα κομμάτια  καθώς η Posh δεν φοράει ό,τι και ό,τι! Αυτή την αντίληψη έρχεται να καταρρίψει η ίδια κλείνοντας μία συμφωνία-σοκ με δημοφιλέστατα στις ΗΠΑ εκπτωτικά καταστήματα Target.

    Η 42χρονη star σχεδίασε αποκλειστικά για τα Target μία νέα σειρά με 200 κομμάτια για γυναίκες και παιδιά και τιμές που κυμαίνονται από 5 έως 70 ευρώ! Απίστευτο και όμως αληθινό! Η sic βασίλισσα του glamour κατέβηκε στον πλανήτη του μέσου πολίτη και φτιάχνει γι’ αυτόν μία νέα “ταπεινή” σειρά ρούχων!

    VICTORIA3

    Η Beckham ανακοίνωσε τα νέα στο Instagram δηλώνοντας ενθουσιασμένη για τη νέα της συνεργασία με τα Target.

    VICTORIA 2

     “Πάντα σχεδίαζα ρούχα που και εγώ η ίδια θα ήθελα να φορέσω και αυτό ακριβώς έκανα και τώρα, μόνο που αυτή τη φορά θα υπάρχουν και ρούχα που θα μπορούσε να φορέσει και η κόρη μου”, συμπλήρωσε για τη νέα της σειρά.

    victoria-beckham

    Εξηγώντας πώς πήρε τη μεγάλη απόφαση για μία τέτοια συνταρακτική ανατροπή, μας λέει ότι «εδώ και λίγο καιρό σκεφτόμουν το πόσο τέλειο θα ήταν να φτιάξω ρούχα για έναν πελάτη που είτε δεν θέλει είτε δεν μπορεί να αγοράσει κάτι ακριβό”.

    VICTORIA 4

    VICTORIA 5

    VICTORIA 6

    “Πάντα υποστήριζα ότι θέλω να κάνω τις γυναίκες να νιώθουν και να δείχνουν καλά με τον εαυτό τους! Αυτό δεν θα έπρεπε να είναι προνόμιο μόνο όσων έχουν τη δυνατότητα να ξοδεύουν πολλά λεφτά. Η νέα μου συλλογή απευθύνεται σε ένα πιο ευρύ κοινό”, δηλώνει η βασίλισσα που αποφάσισε να γίνει ένα -έστω και ως σχεδιάστρια- με τον απλό κόσμο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιατί οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο ύπνο;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κάθε άνδρας που σέβεται τον εαυτό του οφείλει να γνωρίζει αυτές τις elegant φίρμες ανδρικών παπουτσιών!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κλείστε φθηνά εισιτήρια μέσω της Google Flights!

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ