• LIFE&STYLE

    Μετά τις διακοπές τους στην Ελλάδα οι Beckham αποφάσισαν να μετακομίσουν: Ποιο θα είναι το νέο Beckingham Palace;

    • NewsRoom


    Μήπως το ζεύγος Beckham βαρέθηκε τον καταθλιπτικό καιρό του Λονδίνου και το πήρε απόφαση να μετακομίσει; Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος σταθμός τους; Φήμες μιλούν για το Los Angeles όπου ήδη διατηρούν μία πολυτελή βίλα, ή το Costwolds της Βρετανίας. Το ζευγάρι ζει σήμερα σε ένα εντυπωσιακό αρχοντικό αξίας 3,1 εκατ. στερλίνων, το οποίο όμως, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν καλύπτει πια τις απαιτήσεις τους.

    Το σπίτι των Beckham στο Λονδίνο
    Το σπίτι των Beckham στο Λονδίνο

    Η λίστα με το τι χρειάζεται να έχει το νέο τους σπιτικό είναι ήδη έτοιμη και πραγματικά ατελείωτη: Εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, ένα επαγγελματικό studio για να σχεδιάζει τα ρούχα της η Victoria, στάβλοι, γήπεδα τένις, ακόμα και μια λίμνη με ψάρια για να μπορεί να ψαρεύει ο David, αφού είναι το αγαπημένο του hobby. Άνθρωποι από το φιλικό τους περιβάλλον ισχυρίστηκαν ότι σχεδιάζουν να δώσουν το ποσό των 6 εκατ.δολ. για ένα τέτοιο σπίτι. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η Victoria είναι απελπισμένη, καθώς δεν έχει ακόμη βρει κάτι που να ταιριάζει στα θέλω της. Η Victoria αναζητά ένα κλασσικό σπίτι σε αντίθεση με αυτό που έχουν στο Λονδίνο.

    David-Beckham-fishing

    Το ζευγάρι αφιερώνει καθημερινά αρκετό χρόνο στην αναζήτηση του νέου σπιτιού, παρά το δύσκολο πρόγραμμα τους. Η μετακόμιση θα είναι ένα μεγάλο βήμα για τη ζωή, αλλά και τη σχέση τους, σχολιάζουν πηγές κοντά στην οικογένεια Beckham.

    Το παλιό σπίτι των Beckham

    Οι Beckham ζούσαν για 13 χρόνια στο Hertfordshire, στο περίφημο Beckingham Palace, το οποία τελικά αποφάσισαν να το πουλήσουν 2012 έναντι 11,5 εκατ. δολ.!

    Victoria-David-boys-walked-red-carpet-worldusa-fashion_

    Ο David και η Victoria Beckham έχουν τέσσερα παιδιά, τον Brooklyn, 17 χρόνων, τον Romeo, 13 χρονών, τον Cruz, 11 χρονών και την Harper, 5 χρονών. Μετά το πέρασμά τους από την χώρα μας, στο Πόρτο Χέλι, συνεχίζουν τις διακοπές τους στην Καλιφόρνια. Άραγε μετά θα γυρίσουν στο “ταπεινό” τους σπιτικό στο Λονδίνο ή θα τραβήξουν για άλλα μέρη;

    Μέχρι τότε ο David Beckham κοίταξε να αυξήσει λίγο ακόμη τις τραπεζικές του καταθέσεις, πρωταγωνιστώντας σε διαφημιστικό spot για το τηλεοπτικό κανάλι “Sky Sports” με το story να τον θέλει να ξεκινά για το πρωινό του  Jogging και μέσα σε 60” να ζει σκηνές που καλύπτουν χρονικά 10 μήνες ποδοσφαιρικής δράσης στο Νησί.

    https://www.youtube.com/watch?v=mrOVLVzqONc

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/giati-beckhams-estilan-exodiko-gia-tis-politelis-diakopes-tous-sto-porto-cheli/53143

    http://www.mononews.gr/tous-pirane-champari-defteri-chrisi-listia-sti-mikono-mesa-se-dio-meres/62810



    ΣΧΟΛΙΑ