• LIFE&STYLE

    Τέλος το Big Bang Theory μετά από 12 χρόνια – Ράκος η Kaley Cuoco

    κειλι-κουοκο

    Kaley Cuoco


    Μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, η επιτυχημένη κωμική σειρά του CBS, The Big Bang Theory, που κατάφερε να ξεπεράσει σε διάρκεια ακόμα και τα Friends, έρχεται στο τέλος της. Όπως ανακοινώθηκε ο 12ος και τελευταίος κύκλος πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 24 Σεπτεμβρίου.

    Η Kaley Cuoco, που υποδύεται την Penny, εξέφρασε τη λύπη της, αλλά και την ευγνωμοσύνη της για τους φαν και τους συντελεστές μέσω ανάρτησής της στο Instagram, κάτω από μία φωτογραφία όλου του cast.

    «Αυτή η διαδρομή ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε και μου άλλαξε τη ζωή. Όποτε και να έφτανε στο τέλος της, η καρδιά μου πάντα θα ράγιζε στα δυο. Πνιγμένη στα δάκρυα, σας υποσχόμαστε πως θα σας παραδώσουμε την καλύτερη σεζόν. Στους φαν, το συνεργείο, τις οικογένειες, τον Chuck Loree, την Warner Brothers, το CBS, και όλους όσους μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, σας ευχαριστούμε. Θα αποχωρήσουμε με ένα Bang

    Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, καθοριστικό ρόλο στην ακύρωση της σειράς έπαιξε η απόφαση του Jim Parsons να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του για μία 13η σεζόν. Ο χαρακτήρας του «Σέλντον Κούπερ» αποτελεί έναν από τους βασικότερους της σειράς με αποτέλεσμα να μην αφήνει άλλη επιλογή στο CBS.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αρραβωνιάστηκε η Kaley Cuoco και ξέσπασε σε κλάματα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το MTV ξέχασε να τιμήσει την Αρίθα Φράνκλιν και «τα έριξε» στην Μαντόνα!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτά είναι τα δύο νέα πρόσωπα-έκπληξη που θα παρουσιάζουν το Nomads Μαδαγασκάρη



    ΣΧΟΛΙΑ