• LIFE&STYLE

    Τέλος ο Νίκος Οικονομόπουλος από το Κέντρο Αθηνών – Όλο το παρασκήνιο

    • NewsRoom

    Νίκος Οικονομόπουλος


    Το τέλος της συνεργασίας του με το Κέντρο Αθηνών ανακοίνωσε ο Νίκος Οικονομόπουλος, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

    Πρόκειται για μία ξαφνική αποχώρηση εν μέσω σεζόν, που δεν περίμενε κανείς, αφού ο Νίκος Οικονομόπουλος εμφανίζεται στο συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο, τα τελευταία τρία χρόνια.

    Η ανακοίνωση του τραγουδιστή μέσα από τα social media σηματοδοτεί το άμεσο τέλος των εμφανίσεών του, αφού ούτε την Παρασκευή πρόκειται να κάνει το πρόγραμμά του.

    Τι λέει ο Νίκος Οικονομόπουλος

    «Μετά από τρία όμορφα χρόνια στο Κέντρο Αθηνών ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος γεμάτος δυνατές στιγμές. ‘Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που περάσατε τα βράδια σας μαζί μας.

    Επίσης ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία μας, την ορχήστρα μου και όλους τους συνεργάτες μου στον ήχο τα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό», γράφει το μήνυμα που ανέβασε στο Instagram.

    Σημειώνεται ότι κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση, ο Νίκος Οικονομόπουλος επέλεξε να απενεργοποιήσει τα σχόλια. Ωστόσο, οι θαυμαστές του πλημμύρισαν με σχόλια τις προηγούμενες αναρτήσεις του, εκφράζοντας την απογοήτευσή τους για το γεγονός.

    Διαφωνίες στο σχήμα και η μείωση μισθού

    Τους λόγους που οδήγησαν στη ρήξη και το τέλος της συνεργασίας του τραγουδιστή με το γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στο Happy Day.

    Όλα ξεκίνησαν στην αρχή της σεζόν, όταν ο γνωστός επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης του Κέντρου Αθηνών πρότεινε στον τραγουδιστή να συνεργαστεί με ακόμα ένα μεγάλο όνομα, με το όνομα της Πάολα να είναι το επικρατέστερο.

    Ωστόσο, ο Νίκος Οικονομόπουλος αρνήθηκε την εν λόγω πρόταση, αφού όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να κρατάει μόνος του το μαγαζί.

    Βέβαια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής και τον Κώστα Φραγκολιά αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε τον έντονο καυγά ανάμεσά τους ήταν το γεγονός ότι ο επιχειρηματίας ζήτησε από τον Νίκο Οικονομόπουλου μείωση του μισθού του, δεδομένης της κρίσης που υπάρχει στην νυχτερινή Αθήνα, με πολλά μαγαζιά να κατεβάζουν ρολά ή να μειώνουν τις ημέρες των εμφανίσεων τους.

    Εκείνος αρνήθηκε και έτσι ήρθε το τέλος της συνεργασίας τους.

    Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν πρόκειται να εμφανιστεί ούτε αύριο και μεθαύριο στο Κέντρο Αθηνών παρά τις κρατήσεις που υπάρχουν.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ