• LIFE&STYLE

    Τελικά δεν είναι όλα ρόδινα στον παράδεισο της Victoria’s Secret – Τι αποκαλύπτει η Gisele

    • NewsRoom
    Gisele


    Ήταν ένα από τα πιο γνωστά αγγελάκια της Victoria’s Secret και περπατούσε την πασαρέλα του οίκου εσωρούχων από το 1999 έως το 2006. Ο λόγος για την Gisele Bündchen, η οποία στην αυτοβιογραφία της με τίτλο: Η πορεία μου προς μια γεμάτη νόημα ζωή, αποκαλύπτει πως ενώ πολλά μοντέλα ονειρεύονται να περπατήσουν με τα εσώρουχα της συγκεκριμένης εταιρείας, δεν είναι όλα τόσο παραδεισένια όσο φαίνονται.

    Το πασίγνωστο μοντέλο εξομολογείται πως τα πέντε πρώτα χρόνια αισθανόταν άνετα να κάνει πασαρέλα με τα εσώρουχα, ωστόσο καθώς τα χρόνια περνούσαν ένιωθε όλο και πιο άβολα να περπατά φορώντας μόνο μπικίνι ή στρινγκ. Η ίδια παρακαλούσε τότε: «Δώστε μου μια ουρά, μια κάπα, φτερά, κάτι για να καλυφθώ λίγο σας παρακαλώ».

    Το 2006 η Gisele αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό της με τη Victoria’s Secret. «Ήμουν σίγουρα ευγνώμων για την ευκαιρία και την οικονομική ασφάλεια που μου έδωσε η εταιρεία, αλλά η ζωή μου είχε αλλάξει και δεν ήμουν σίγουρη ότι ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω εκεί».

    Η ίδια αποφάσισε τη λήξη της συνεργασίας της με έναν ανορθόδοξο τρόπο. «Έγραψα σε δυο μικρά κομμάτια χαρτί τις λέξεις «ναι» και «όχι» και τα έβαλα μέσα σε ένα άδειο φλιτζάνι. Έκλεισα τα μάτια μου και σκέφτηκα πως όποιο κομμάτι χαρτιού διάλεγα θα ήταν το καλύτερο για τον εαυτό μου και η πιο σωστή απόφαση. Και τελικά διάλεξα το όχι.»

    Η καλλονή από τη Βραζιλία συνεχίζει να έχει καλές σχέσεις με τους υπεύθυνους της Victoria’s Secret και ιδιαίτερα με τον επικεφαλής της εταιρείας, Ed Razek, ο οποίος της είχε κανονίσει και τυφλό ραντεβού με τον σημερινό σύζυγό της Tom Brady.

    Πλέον το μοντέλο έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της, ενώ επιλέγει πολύ προσεκτικά τις συνεργασίες της.

    View this post on Instagram

    ❤️

    A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Elsa Hosk: Το «Αγγελάκι» που φορέσει το Fantasy Bra στο φετινό της show της Victoria’s Secret

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιοι τραγουδιστές θα εμφανιστούν φέτος στο σόου της Victoria’s Secret

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εντυπωσιακά τα πρώτα looks από την κολεξιόν της Μαίρης Κατράντζου για την Victoria’s Secret



    ΣΧΟΛΙΑ