• LIFE&STYLE

    «ΤΑΤΟΥΑΖ»: Περιμένοντας τον Ντάνο να γίνει «Κούρκουλος»!

    αγγελοπουλος

    Σκηνή από την τηλεοπτική σειρά Τατουάζ


    Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο πλακώθηκαν στο σεξ και συνεχίζουν, να κάνουν τόσο που άλλοι δεν σκοράραν για μια ζωή. Η πλοκή είναι επουσιώδης καθώς και η δράση. Στο Τατουάζ, αρκούν δυο γυμνοί, ένα βράχος, λίγο θάλασσα και τραγούδια παιγμένα με την εισαγωγή τους κάνα 6λεπτο, για να δούμε θωπείες, πωπουδάκια σε κοντινό, φιλιά και περιπτύξεις!

    Το ελληνικό τραγούδι, το έντεχνο κυρίως, πάει σύννεφο, ενώ και τα λόγια είναι περιττά όταν μιλούν τα βογγητά! Δηλαδή, σε διάλογους οι εκλεκτοί σεναριογράφοι δε σκίζονται στη δουλειά κιόλας!

    Για την ιστορία, μια παντρεμένη γνωρίζει τον έρωτα της ζωής απ’ το που θα της βγει κούκλος και όχι κατιμάς, ως είθισται και πλακώνονται απ’ το πρώτο ραντεβού στις σεξουαλικές ολοκληρώσεις και αυτός παίζει να ‘ναι και σίριαλ κίλερ και μετά εξαφανίζονται όλοι μαζί και αναλαμβάνουν οι γονείς τους να τους βρουν!

    Εδώ θα ‘χε ενδιαφέρον για εμάς τους οριακούς του δυναμικού -και βάλε!- κοινού να δούμε τον μπαμπά – Γκλέτσο σε περιπτύξεις με την Εβελίνα Παπούλια, αλλά ουδείς μας ρωτάει εμάς πια!

    Τι σου κάνω μάνα μου;

    Η σειρά έχει πολύ καλή σκηνοθεσία και σε ταξιδεύει σε Λονδίνο, Αίγινα, Μετέωρα που είναι χάρμα οφθαλμών.

    Οι πρωταγωνιστές είναι μια χαρά και δοκιμασμένοι και τα νέα παιδιά που πρωταγωνιστούν όμορφα. Άλλωστε ο σκηνοθέτης Ανδρέας Γεωργίου με εικαστικά κριτήρια επέλεξε την πρωταγωνίστρια του απ’ τις φωτογραφίες της στο Ίνσταγκράμ της και ουχί με καλλιτεχνικά.

    Αλλά ποιος νοιάζεται για υποκριτική σ’ αυτή τη μυθοπλασία που συνήθως βογκούν ηδονικά και περιορίζονται στα βασικά σε διάλογους (δυστυχώς μας στερούν και τα κλασσικά «αχ, ναι εδώ», «σ αρέσει;» και «τι σου κάνω μάνα μου»);

    Με αυτά τα κριτήρια στη σειρά εντάχθηκε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος, για να βρεθεί απέναντι απ το Survivor που τον ανέδειξε και που ήταν έξυπνη κίνηση των δημιουργών της σειράς για να τον αξιοποιήσουν.

    Ντάνος
    Γιώργος Αγγελόπουλος

    Από ‘κει και πέρα άρχισε γνωστή γκρίνια! Ηθοποιοί, όπως ο Μέμος Μπεγνής και η Χρυσούλα Διαβάτη -ως συνήθως!- να λένε πως κατάντησαν την υποκριτική άφραγο αμπέλι και πως όποιος θέλει μπαίνει και τι δουλειά έχει εκεί ο Αγγελόπουλος και άλλοι, σα τον Βερύκιο να χαιρετούν το νέο ταλέντο ως άλλο… Νίκο -και όχι Άλκη-  Κούρκουλο!

    O σκηνοθέτης και η ευφάνταστη σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου σκασίλα τους και συνεχίζουν να κάνουν αίσθηση και επιτυχία με την σειρά τους, που βαδίζει στα χνάρια εκείνων που έφτιαχνε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

    Ο Ντάνος πάλι το θεωρεί μια πρόκληση και γιατί όχι; Ούτε Ριχάρδο τον Τρίτο θα ερμηνεύσει, ούτε Οιδίποδα. Έναν ωραίο που περιφέρεται ημίγυμνος θα υποδυθεί!

    Δε θέλει ορθοφωνία! Κοιλιακούς θέλει! Δεν χρειάζεται γνώσεις απ’ την δημιουργία του δέρματος και το άρμα Θέσπιδος μέχρι το μεταμοντέρνο θέατρο, αλλά μια κάποια γοητεία, την οποία ο θριαμβευτής του ριάλιτι αν μη τι άλλο, την έχει!

    Νίκος Κούρκουλος
    Νίκος Κούρκουλος

     Όχι άλλη γκρίνια…

    Να σημειωθεί εδώ πως η ελληνική μυθοπλασία στην τηλεόραση είχε πέσει σε μέγιστο μαρασμό, βυθίζοντας σε απελπισία το καλλιτεχνικό και τεχνικό δυναμικό της χωράς.

    Οι σημαντικοί δημιουργοί των σειρών απουσιάζουν και οι ηθοποιοί ζητάνε ακόμα αμοιβές από επιτυχίες ακόμα και πέντε χρονών πριν.

    Αν λοιπόν ένας ημίγυμνος Ντάνος αρκεί για το μεροκάματο και την έκφραση της δημιουργικότητας όλων των υπολοίπων τότε, ας πάψουν οι γκρίνιες.

    Αν μετριαστούν και αυτοί οι ύμνοι περί Κούρκουλου, για τους οποίους δεν ευθύνεται ο ίδιος, τότε ας τον εντάξουν ως επίτιμο μέλος και στο ΣΕΗ και με γεια του με χαρά του και καλές τηλεθεάσεις…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ωχ! Η πεταλούδα-μέλισσα Κοκαλίτσα επιστρέφει στη χώρα!

     

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Πόσα χρήματα θα πάρει για τη συμμετοχή του στο «Τατουάζ» (video)

     

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Αγγελόπουλος: Δείτε τα πρώτα πλάνα από τη συμμετοχή του στο Τατουάζ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ