Ώρες αγωνίας για την Τατιάνα Μπλάτνικ και την οικογένειά της, καθώς εδώ και περίπου δύο εβδομάδες αγνοείται ο ετεροθαλής αδελφός της, Ατίλιο Μπρίλεμπουργκ.
Το βράδυ της Τετάρτης (29/5) η Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε μια δημόσια έκκληση μέσα από το προφίλ της στο Instagram σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει στις αναζητήσεις.
«Πριν από δέκα μέρες χάθηκε ο αδελφός μου, ο αδελφός μας, ο Άττι. Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για τα συντριπτικά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης και σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται μέρα και νύχτα αναζητώντας τον.
Σημαίνει τον κόσμο για εμάς, καθώς συνεχίζουμε να ψάχνουμε για τον αδελφό μας που εθεάθη για τελευταία φορά στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.
Οι σκέψεις και οι προσευχές σας ήταν πηγή δύναμης για την οικογένειά μας. Ζητάμε τη συνεχή υποστήριξή σας. Οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να έχετε, όσο μικρή κι αν είναι, θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας», έγραψε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε επίσης
IENE: Μέχρι το 50% θα φτάσουν οι περικοπές των ΑΠΕ- Θα τεθεί θέμα αποζημιώσεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- To Four Seasons Astir Palace Hotel Athens παρουσιάζει τη νέα εμπειρία της Zolotas Beach
- Ευρωομάδα ΝΔ σε Φαραντούρη: Τα θέματα προστασίας των καταναλωτών είναι πολύ σοβαρά δεν προσφέρονται για κινδυνολογία
- Όμιλος Eurobank: Η ERB Asfalistiki στηρίζει τέσσερις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας Τριάθλου σε όλη την Κύπρο
- Σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τον Εθνικό Διάλογο της νέας ΚΑΠ 2028-2034
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.