• LIFE&STYLE

    Τα σημάδια που δηλώνουν ότι είσαι στην σωστή δουλειά ακόμη και αν δεν το πιστεύεις!

    • NewsRoom


    Είναι γεγονός πως οι περισσότερες ώρες της ημέρας μας είναι αφιερωμένες στην δουλειά. Μάλιστα σύμφωνα με έρευνες οι περισσότεροι ενήλικες “σπαταλούν” συνολικά 47 ώρες την εβδομάδα για την εργασία τους.

    Δεδομένου το ότι περνάμε τις περισσότερες ώρες της ημέρας μας δουλεύοντας, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι βρισκόμαστε στον σωστό χώρο εργασίας, εκεί δηλαδή που νιώθουμε καλά.

    office

    Φυσικά δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπίσουμε την ευκαιρία που μας έχει εμφανιστεί, ειδικότερα σήμερα που η αναζήτηση εργασίας μοιάζει με κυνήγι θησαυρού.

    Παρακάτω θα δούμε πολλά σημάδια τα οποία αποδεικνύουν πως βρίσκεστε στην σωστό χώρο εργασίας.

    dream job

    Ο χρόνος “τρέχει” όταν είσαι στο γραφείο

    Μήπως το οχτάωρο σου περνάει χωρίς καν να το καταλαβαίνεις; Το πιθανότερο είναι πως βρίσκεσαι στον σωστό χώρο εργασίας. Οι ώρες περνούν τόσο γρήγορα καθώς η ώρα στον γραφείο μοιάζει και με διασκέδαση.

    Προκαλείς τον εαυτό σου και ρισκάρεις συνέχεια

    Πιέζεις και προκαλείς τον εαυτό σου σε καθημερινή βάση. Και όλα αυτά γιατί δεν βρίσκεσαι σε μια μονότονη δουλειά αλλά προσπαθείς να εξελίσσεσαι μέσα από αυτή, χωρίς να σου μετρούν τα λάθη ένα προς ένα. Είσαι τυχερός καθώς μάλλον βρίσκεσαι στο πιο ιδεατό εργασιακό χώρο.

    Ο καφές δεν είναι καθημερινή σου ανάγκη

    Μπορεί ακόμη να αγοράζεις τον αγαπημένο σου καφέ, ενώ πηγαίνεις στο γραφείο σου, όχι όμως από ανάγκη για να ξυπνήσεις, καθώς η δουλειά σου είναι αυτή που σε τονώνει με ενέργεια και σε κρατάει σε δράση.

    Job child

    Το αφεντικό σου σε πιέζει

    Μπορεί να πιστεύεις ότι όταν έχεις ένα χαλαρό αφεντικό αυτό σημαίνει ότι έχεις και μια καλή δουλειά, ωστόσο τα στοιχεία λένε άλλα. Τα “καλά” αφεντικά συνήθως συμπεριφέρονται έτσι για να μην αποφύγουν τις διαμάχες. Τα πραγματικά καλά αφεντικά όμως ξέρουν πότε πρέπει να φωνάξουν και πότε να επαινέσουν.

    Οι συνάδελφοι σου είναι περισσότερο φίλοι σου

    Υπάρχει ένας ιδιαίτερος δεσμός με αυτά τα άτομα. Περνάς ευχάριστο χρόνο μαζί τους και πλέον περνάτε χρόνο μαζί και εκτός δουλειάς.

    Έχεις χρόνο για τους αγαπημένους σου και τον εαυτό σου

    Η μεγαλύτερη δυσκολία σε μια καλή δουλειά είναι να υπάρχει ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Εάν λοιπόν μοιράζεις τον χρόνο σου ισάξια τότε έχεις βρει την δουλεία των ονείρων σου.

    Οι Κυριακές σου είναι ήρεμες

    Οι περισσότεροι άνθρωποι μισούν τις Κυριακές για τον απλούστατο λόγο ότι τους θυμίζει την βαρετή Δευτέρα που ακολουθεί. Εάν λοιπόν εσύ απλώς απολαμβάνεις τα Σαββατοκύριακα σου αυτό σημαίνει ότι νιώθεις καλά και με την δουλειά σου.

    clock

    Κι όμως αυτές τις “δύσκολες” Δευτέρες εσύ δεν γκρινιάζεις

    Πολύ πιθανόν όλοι στο γραφείο να σε κοιτούν με μισό μάτι, ωστόσο εσύ χαίρεσαι όταν πας στην δουλειά. Ναι είσαι στην κατάλληλη δουλειά!

    Δεν σταματάς να μιλάς για αυτήν

    Αν και είναι μια από τις πιο ενοχλητικές συνήθειες, το γεγονός ότι μιλάς συνέχεια για την δουλειά σου είναι απόδειξη ότι σε ενδιαφέρει εξίσου πολύ.

    Τα λεφτά δεν αποτελούν σημαντικό ζήτημα

    Ακόμη και η δουλειά των ονείρων σου μπορεί να μεταμορφωθεί σε εφιάλτη εάν δεν πληρώνεσαι καλά γι΄αυτό που προσφέρεις. Οι άνθρωποι λοιπόν που νιώθουν ικανοποιημένοι από αυτό το κομμάτι, αφού νιώθουν ότι η αξία τους εκτιμάται, ενδεχομένως βρίσκονται στο μέρος που πρέπει να είναι.

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/h-vromiki-diatrofi-tis-nina-agdal-video/68269



    ΣΧΟΛΙΑ