• LIFE&STYLE

    Τα «rich kids» του Λονδίνου είναι γεγονός!

    • NewsRoom


    Τα πλουσιόπαιδα του Λονδίνου με προκλητικές αναρτήσεις στο Instagram κερδίζουν όλο και πιο πολλούς ακολούθους επιδεικνύοντας πλούτο και χλιδή.

    richkidslondon-insta

    Μόλις 45 δημοσιεύσεις, ήταν αρκετές για να έχουν αποκτήσει ήδη 45.000 ακολούθους στο Ιnstagram που τους παρακολουθούν να πετούν με τα ιδιωτικά τους jets ανά τον κόσμο, να οδηγούν υπερπολυτελή αμάξια, να ξοδεύουν χιλιάδες λίρες σε ρούχα και παπούτσια και να απολαμβάνουν πανάκριβες σαμπάνιες όπου σταθούν και όπου βρεθούν! Διάσημες μάρκες ρούχων και αυτοκινήτων «παρελαύνουν» μεταξύ φωτογραφιών ακόμα και χαρτονομισμάτων, που δεν έχουν άλλο σκοπό παρά μόνο την ασύδοτη επίδειξη πλούτου.

    richkidslondon1

    Οι περισσότεροι από εκείνους που ποστάρουν στον λογαριασμό αυτό μάλιστα είναι έφηβοι, ή έχουν μόλις πατήσει τα 20, όμως γνωρίζουν ήδη πολύ καλά πώς να απολαύσουν και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο ένα αμάξι Bentley, ένα παπούτσι Manolo Blanik, μερικές χιλιάδες λίρες σε χαρτονομίσματα.

    richkidslondon-2

    richkidslondon-8richkidslondon-3richkidslondon 7richkidslondon-5richkidslondonsmall

    Όλα αυτά στο δρόμο που χάραξαν οι Ρώσοι, αφού την περασμένη εβδομάδα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στα παγκόσμια ΜΜΕ με τις προκλητικές αναρτήσεις, στις οποίες επιδείκνυαν τα πλούτη τους και τη χλιδή στην οποία ζουν. Μερικές από τις αναρτήσεις που σάρωσαν το instagram είναι αυτές:

    richkidsrussia1 richkidsrussia2 richkidsrussia3 richkidsrussia4 richkidsrussia5richkidsrussia6 richkidsrussia7 richkidsrussia8 richkidsrussia9 richkidsrussia10 richkidsrussia5 richkidsrussia4 richkidsrussia3 richkidsrussia2 richkidsrussia1



    ΣΧΟΛΙΑ