• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Το σόου εσωρούχων της Ριάνα δεν μοιάζει με κανένα από αυτά που έχετε ξαναδεί (pics)

    • NewsRoom


    Από όλα τα είδη των fashion show, τα σόου εσωρούχων είναι τα πιο εγκρατή: παρουσιάζονται με τον ίδιο τρόπο εδώ και δεκαετίες – με supermodels με κοιλιακούς φορώντας push-up σουτιέν και ψηλοτάκουνα. Η φόρμουλα έχει ακόμα επιτυχία σε κάποιες περιπτώσεις – βλέπε Victoria’s Secret! – όμως σε μια εποχή που είναι ανοιχτή σε όλους και την χαρακτηρίζει η θετική εικόνα σώματος και η σεξουαλικότητα που δεν καθορίζεται από το φύλο, το κόνσεπτ αυτό χρειάζεται επανεκκίνηση.

    Και αυτό ακριβώς είναι που πρόσφερε η Ριάνα με την κολεξιόν της Savage x Fenty, η οποία παρουσιάστηκε στο  Brooklyn Navy Yard και συμπεριλάμβανε κάποια από τα πιο πολυσυζητημένα μοντέλα, τυχαίες προσωπικότητες και χορευτές. Το σόου ήταν μια τολμηρή εναλλακτική ιδέα σχετικά με το τι θεωρείται σέξι.

     

    Παρότι έκαναν την εμφάνισή τους τα μοντέλα-βετεράνοι του Fenty και αγαπημένες των πασαρελών Gigi Hadid, Bella Hadid και Joan Smalls, δεν υπήρξε καμία αυστηρότητα στα πρότυπα ομορφιάς. Μοντέλα όλων των μεγεθών, ηλικιών και εθνικοτήτων εμφανίστηκαν χέρι-χέρι και ήταν εκπληκτικά. Η έγκυος Slick Woods περπάτησε με την φουσκωμένη κοιλιά της στην πασαρέλα, ενώ η Paloma Eissner έδειξε περήφανη τις καμπύλες της με έναν προκλητικό κορσέ.

     

    Το cast που έγινε από τον Piergiorgio Del Moro αντιπροσωπεύει την μοντέρνα ευαισθησία που μεταδίδει ένα μήνυμα: μόδα για όλους. Το σόου έκλεισε με την Duckie Thot φορώντας ένα διαφανές τούλι και το χαμόγελό της προτού κάνει την υπόκλισή της η Ριάνα, κλείνοντας την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης με το καλύτερο cast της σεζόν.



    ΣΧΟΛΙΑ