• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Charlize Theron: Το πρόσωπο του J’adore Dior έχει το πιο κλασσικό στιλ στο Χόλιγουντ


    H Charlize Theron γεννήθηκε στη Νότια Αφρική το 1975 και άρχισε να εμφανίζεται στον κινηματογράφο στα μέσα του ’90, παγιώνοντας τη θέση της στη βιομηχανία του θεάματος με τους ρόλους της στις ταινίες The Cider House Rules και The Devil’s Advocate. Η ερμηνεία της στην ταινία Monster (2003) της χάρισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλο αριθμό ταινιών, όπως τις North Country (2005), Young Adult (2011)Snow White and the Huntsman (2012), Mad Max: Fury Road (2015) και Atomic Blonde (2017).

    Charlize Theron

    Το 1999, η Theron έκλεισε μια σειρά από ρόλους σε διακεκριμένες ταινίες, όπως στην Τhe Astronaut’s Wife με τον Johnny Depp, ενώ το 2001 πρωταγωνίστησε δίπλα στον Keanu Reeves στην ταινία Sweet November και δύο χρόνια αργότερα δίπλα στον Mark Wahlberg στο The Italian Job

    Charlize Theron at the 69th Annual Golden Globe Awards

    Το 2012 η Theron πήρε τον ρόλο της κακιάς μάγισσας στην ταινία Snow White and the Huntsman και την ίδια χρονιά υποδύθηκε την Μeredith Vickers στο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας Prometheus. Το 2014 πρωταγωνίστησε δίπλα στον Seth MacFarlane στην κωμωδία A Million Ways to Die in the West, ενώ το 2015 ενσάρκωσε τη Furiosa στο Mad Max: Fury Road. Το 2017, η Theron πρωταγωνίστησε στην κινηματογραφική επιτυχία Atomic Blonde και συνέχισε τις ταινίες δράσεις με το The Fate of the Furious.

    Σχετική εικόνα

    Η διάσημη ηθοποιός είναι γνωστή για το κομψό, κλασσικό στιλ της, τα υπέροχα μαλλιά της και τις εντυπωσιακές street-style εμφανίσεις της. Η αίσθηση του στιλ γίνεται τακτικά το θέμα των περιοδικών μόδας, ενώ τη δεκαετία του 2000 η Theron είχε αποκτήσει τον τίτλο του «it girl» για τις ενδυματολογικές τις επιλογές και τις τέλειες αναλογίες της.

    Αποτέλεσμα εικόνας για charlize theron fashion

    Η Αφρικανή ηθοποιός είναι επισήμως το πρόσωπο του διάσημου αρώματος J’adore του οίκου Dior από το 2004, εμφανιζόμενη συνήθως στις καμπάνιες με μια χρυσή τουαλέτα.

    Charlize Theron - Dior's Fragrance

    Το 2016, το περιοδικό Time την συμπεριέλαβε στην ετήσια λίστα του Time 100 με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στον πλανήτη.



    ΣΧΟΛΙΑ