• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Αλέξα Τσανγκ: Το ντεμπούτο της ως σχεδιάστριας μόδας (pics)

    • NewsRoom


    Από «It girl» της Βρετανίας και αγαπημένο μοντέλο των σχεδιαστών, η Αλέξα Τσανγκ έκανε τώρα το ντεμπούτο της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης ως σχεδιάστρια, συστήνοντας το brand της σε κοινό και οίκους μόδας.

    «Οι ροκ σταρ της δεκαετίας του ’70. Αυτό είναι πάντα αγαπημένο μου λουκ», ήταν η απάντηση της για το τι την ενέπνευσε για το πρώτο της show.

    Το σκηνικό της επίδειξης στήθηκε ώστε να θυμίζει αεροδρόμιο και της έδωσε την ευκαιρία να δημιουργήσει του δικούς της χαρακτήρες, όπως π.χ. «μια γυναίκα που επέστρεφε έπειτα από μια νύχτα στην Ibiza».

    Και μπορεί το jet setting να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο show, οι λεπτομέρειες στα κομμάτια ωστόσο, ήταν καθαρά βρετανικές.

    Τα basics επανεξετάζονται. Mια δόση elegance σε φωτεινά κοστούμια, φορεμένα με safari jackets και σε αρμονία, με κομμάτια σε ζεστούς τόνους, του κίτρινου και πορτοκαλί.

    Σκούρο denim με topstitching και αιθέρια φορέματα, slip dress ή με μικροσκοπικά φλοράλ και διαφάνεια, ήταν μερικά ακόμα ξεχωριστά σημεία της συλλογής για την άνοιξη/καλοκαίρι 2019.

    Η Αλέξα Τσανγκ, με λευκό πουκάμισο, μαύρη pencil φούστα και ψηλοτάκουνα πέδιλα, καταχειροκροτήθηκε στο τέλος του show.

    Splash

    Splash

    Splash

    Splash

    Splash

    Splash

    Splash

    Splash



    ΣΧΟΛΙΑ