• LIFE&STYLE

    «Τα Φιλαράκια»: Πόσα λεφτά πληρώνεται μέχρι και σήμερα για το ρόλο του σε μόλις 2 επεισόδια

    • NewsRoom
    φαγητό με φίλους


    Σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ο 52χρονος ηθοποιός Βίνσεντ Βεντρέσκα ο οποίος έχει εμφανιστεί στις πρώτες 2 σεζόν της πιο επιτυχημένης κωμικής σειράς του κόσμου, «Τα Φιλαράκια», μίλησε στην Guardian για την εμπειρία του και αποκάλυψε πως μέχρι και σήμερα πληρώνεται για τον ρόλο του.

    Η δημοφιλής σειρά προβάλλεται σε επανάληψη ακόμα σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, όπως και στη δική μας, με τους ηθοποιούς να εισπράττουν μέχρι και σήμερα χρήματα για τη δουλειά τους.

    Ο Βεντρέσκα υποδύθηκε τον μεθυσμένο σύντροφο της Μόνικα, γνωστό ως «αστείο Μπόμπι» που ήταν αστείος μόνο όταν έπινε αλκοόλ στο 10ο επεισόδιο της πρώτης σεζόν και στο 10ο της δεύτερης.

    Μόνο για τα δύο αυτά επεισόδια, ο Βεντρέσκα αποκάλυψε ότι λαμβάνει περίπου 2.000 δολάρια το χρόνο.

    «Κάθε φορά που παραλαμβάνω μια επιταγή, σκέφτομαι “Ουάου, οι πρωταγωνιστές πρέπει να είναι πολύ πλούσιοι”. Εισπράττω κάπου 2.000 δολάρια το χρόνο, και εμφανίστηκα μόνο σε δύο επεισόδια», δήλωσε ο ίδιος.

    Μάλιστα, ο ηθοποιός απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποιο από τα έξι «Φιλαράκια» τον εντυπωσίασε περισσότερο, δήλωσε:

    «Εννοείται ότι οι κοπέλες ήταν υπέροχες και μπορούσες να τις ερωτευτείς πολύ εύκολα. Αλλά εγώ ήθελα περισσότερο από όλους να με συμπαθήσει ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ο Ρος. Μόνο που εκείνος είχε τη λιγότερη διάθεση από όλους για να κάνει γνωριμίες…».

    Ο Ντέιβιντ Βεντρέσκα στο ρόλο του «Αστείου Μπόμπι» στα «Φιλαράκια»

    Έχοντας δουλέψει στην πρώτη σεζόν το 1994, όταν ήταν ακόμη αρχή και επιστρέφοντας στην δεύτερη, όταν πια η σειρά είχε τεράστια απήχηση στο κοινό, ο Βεντρέσκα αποκάλυψε:

    «Στην πρώτη σεζόν υπήρχε ζωντανό κοινό ώστε να ηχογραφείται το γέλιο του την ώρα που παίζαμε, γεγονός που ήταν πολύ βοηθητικό για τους ηθοποιούς.

    Τη δεύτερη χρονιά, το πλατό θύμιζε τσίρκο. Θυμάμαι ανιχνευτές μετάλλων. Κόσμος παντού. Ήταν η εποχή που το περιοδικό Rolling Stone είχε βάλει τους έξι σταρ στο εξώφυλλο – Μάιος του 1995.

    Στην πρώτη σεζόν, είχαν ένα σίριαλ που πήγαινε συμπαθητικά και φαινόταν ότι θα έκαναν κι άλλα επεισόδια, αλλά δεν ήταν και οι… Beatles. Και μετά, επέστρεψαν για τη δεύτερη σεζόν και ήταν οι Beatles».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επικό reunion για την «Μόνικα» και την «Φοίβη» από «Τα Φιλαράκια» στην Έλεν! (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τα Φιλαράκια»: Ποιο ντύσιμο παραμένει το πιο δημοφιλές 16 χρόνια μετά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η «Μέρεντιθ» και ο «ΝτεΛούκα» χορεύουν Αριάνα Γκράντε στα γυρίσματα του Grey’s Anatomy

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ: Γιατί κόβεται το «Τατουάζ» από τον Alpha



    ΣΧΟΛΙΑ