• LIFE&STYLE

    Επικό reunion για την «Μόνικα» και την «Φοίβη» από «Τα Φιλαράκια» στην Έλεν! (video)

    • Νίκη Καξερή

    Κόρτνεϊ Κοξ, Έλεν ΝτεΤζένερις και Λίζα Κούντροου


    Μία αναπάντεχη και συνάμα ευχάριστη συνάντηση είχε η Κόρτνεϊ Κοξ στην εκπομπή της Έλεν ΝτεTζένερις το μεσημέρι της Τρίτης. Η ταλαντούχα ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο «The Ellen Show» προκειμένου να προμοτάρει τη νέα της σειρά-ντοκιμαντέρ σχετικά με την εγκυμοσύνη με τίτλο «Nine Months» που θα προβληθεί στο Facebook Watch, όταν εμφανίστηκε στο πλατό η πρώην συμπρωταγωνίστριά της από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», Λίζα Κούντροου.

    Η Κόρτνεϊ Κοξ, που υποδυόταν την Μόνικα στη σειρά, αποκάλυψε ότι δεν έχει δημιουργήσει ακόμη προφίλ στο Instagram, ωστόσο σχεδιάζει σύντομα να το κάνει για να προωθήσει το νέο της σόου.

    Εκμεταλλευόμενη το γεγονός αυτό, η Έλεν φρόντισε να μεταμορφώσει το πλατό στο γνωστό στέκι των πρωταγωνιστών της σειράς, Central Perk και πρότεινε να πραγματοποιήσουν μία φωτογράφιση ώστε να κερδίσει followers για το νέο της προφίλ.

    Καθώς οι δυο τους βολεύτηκαν στον διάσημο πορτοκαλί καναπέ, παρήγγειλαν από τον «Γκάνθερ» ένα καφεδάκι και γέλασαν τραβώντας φωτογραφίες, η παρουσιάστρια και κωμικός σχολίασε πως είναι κρίμα που δεν είναι εκεί και η Λίζα Κούντροου που υποδυόταν την Φοίβη Μπουφέ. Τότε ήταν που ξαφνικά εμφανίστηκε η ηθοποιός λέγοντας στην ξαφνιασμένη Κόρτνεϊ Κοξ: «Ήθελα να είμαι εκεί για σένα!» («I wanted to be there for you»).

    Την φωτογραφία ανέβασε η 54χρονη ηθοποιός στο νέο της προφίλ που μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες ξεπέρασε τους 345.000 followers. Η ανάρτησή της μέχρι στιγμής μετρά 211.000 likes.

    Δείτε το βίντεο:

    View this post on Instagram

    Love THIS girl

    A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος ηθοποιός από τα «Φιλαράκια» ήταν ερωτευμένος με τη Τζένιφερ Άνιστον από 8 χρονών (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη ο σωσίας του Ντέιβιντ Σουίμερ!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Netflix προειδοποιεί: Μην δείτε μόνοι σας το ντοκιμαντέρ για τον κατά συρροή δολοφόνο Ted Bundy



    ΣΧΟΛΙΑ