• LIFE&STYLE

    Τα 7 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα!

    • NewsRoom


    Καλημέρα σας!

    Αυτά είναι τα 7 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα:

    1. Ειδομένη: Οδοιπορικό στις «πιάτσες» της πορνείας και των ναρκωτικών. Εγκληματικές ομάδες δρουν τους τελευταίους μήνες στην περιοχή της Ειδομένης, μέσα και έξω από τον καταυλισμό, όπου η παρουσία των προσφύγων και μεταναστών έγινε μόνιμη, μετά το κλείσιμο των συνόρων από τους Σκοπιανούς.
    2. «Ξεφούσκωσε» το… μαξιλάρι του χρέους. Κορυφώνεται η αγωνία στο κυβερνών κόμμα για τα όσα θα προβλέπει τελικά το πολυνομοσχέδιο, που αναμένεται να κατατεθεί σήμερα στη Βουλή και θα περιλαμβάνει τις εκκρεμότητες για τη συμφωνία με τους δανειστές – χωρίς τελικά τον Κόφτη» ο οποίος θα εμφανιστεί ως τροπολογία την τελευταία στιγμή και αυτό μόνον εφόσον σημειωθεί σύγκλιση στις διαπραγματεύσεις.
    3. Dijsselbloem: Η δόση θα είναι πιθανότατα μεγαλύτερη των 5 δισ. H δόση του πακέτου διάσωσης θα είναι πιθανότατα μεγαλύτερη των 5 δισ. ευρώ, με το κλείσιμο της αξιολόγησης τόνισε ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Jeroen Dijsselbloem μιλώντας στη Βουλή στη Χάγη.
    4. Με τροπολογία ο κόφτης δαπανών. “Οι διατάξεις για τον Μηχανισμό Δημοσιονομικής Διόρθωσης, για λόγους τεχνικής επεξεργασίας, θα κατατεθούν ως τροπολογία στη Βουλή μετά την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου” αναφέρουν κύκλοι του ΥΠΟΙΚ. Εξηγούν ότι η σχετική τροπολογία θα ακολουθήσει 1-2 ημέρες μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου.
    5. Πανελλήνιες 2016: Με Αρχαία και Μαθηματικά κατεύθυνσης συνεχίζονται οι εξετάσεις. Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά (ομάδας προσανατολισμού ανθρωπιστικών σπουδών και θεωρητικής κατεύθυνσης) και στα Μαθηματικά (ομάδων προσανατολισμού θετικών σπουδών και σπουδών οικονομίας και πληροφορικής, αλλά και θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης).
    6. Το πρώτο τρόπαιο της ΑΕΚ μετά από 5 χρόνια σε έναν τελικό-παρωδία. Ήταν 30 Απριλίου του 2011 όταν η ΑΕΚ κατακτούσε τον τελευταίο τίτλο της, νικώντας με 3-0 στον τελικό Κυπέλλου τον Ατρόμητο με 3-0. Φανταστείτε ότι τότε έπαιζαν ακόμη οι Δέλλας και Λυμπερόπουλος. Χρειάστηκαν από τότε να περάσουν 5 χρόνια και μια ολόκληρη… Οδύσσεια στις μικρότερες κατηγορίες για να μπορέσει να νιώσει ξανά η Ένωση τη χαρά της κατάκτησης ενός τροπαίου. Έστω και σε έναν τελικό-παρωδία. Έστω και σε ένα ούτως ή άλλως ψυχρό ΟΑΚΑ που οι άδειες εξέδρες το έκαναν να μοιάζει αχανές.
    7. Σε κατάσταση αποσύνθεσης η Βενεζουέλα, σε παραλήρημα ο Μαδούρο. Η Βενεζουέλα φλέγεται… Παιδιά αφήνουν την τελευταία τους πνοή από ασιτία. Οι πολίτες στο Καράκας και στις άλλες μεγάλες πόλεις λεηλατούν τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων. Άνθρωποι σκοτώνουν ο ένας τον άλλον για ένα κομμάτι ψωμί. Άνθρωποι πυρπολούνται ζωντανοί από τους συμπολίτες τους μόνο στην ιδέα της κλοπής ελάχιστης ποσότητας αλευριού. Χιλιάδες πολίτες διαδηλώνουν εναντίον της κυβέρνησης και του προέδρου Νικολάς Μαδούρο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/aftes-ine-i-pente-idisis-pou-prepi-na-xerete-prin-anixoun-i-agores-3/46140

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/krouazieroplio-teras-tou-1-dis-dolarion-18-photos-video/46086



    ΣΧΟΛΙΑ