• LIFE&STYLE

    Τα 7 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα!

    • NewsRoom


    Kαλημέρα σας!

    Αυτά είναι τα 7 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα:

    1. Κυβερνητικοί πανηγυρισμοί ενώ ο… Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας προβλέπει λιτότητα διαρκείας. Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ESM), σε έγγραφό του προβλέπει -σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το πρακτορείο Reuters- λιτότητα διαρκείας για την ελληνική κοινωνία.
    2. Βάζει γραβάτα στις 24 Μαΐου ο Αλέξης; Δύο γραβάτες (!) έκανε δώρο στον Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος. Τις δύο γραβάτες έδωσε στον πρωθυπουργό ο υπουργός Άμυνας κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχαν το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου. Μετά το υπουργικό συμβούλιο ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξηγούσε στους δημοσιογράφους ότι έδωσε στον κ. Τσίπρα τις γραβάτες «για να τις φορέσει στις 24 Μαΐου οπότε θα κλείσει το θέμα της αξιολόγησης».
    3. Ο Wolfgang Schäuble δεν θέλει να φορέσει γραβάτα ο Τσίπρας ( ή έστω δεν το θεωρεί πιθανό)! Επομένως, ο κ. Τσίπρας αδίκως ελπίζω να αλλάξει την εμφάνιση του, φορώντας αυτή την περιβόητη γραβάτα, καθότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών απέκλεισε ήδη τον λόγο για τον οποίο ο Αλέξης Τσίπρας θα έβαζε γραβάτα.
    4. Γιατί θα εμβολιαστούν όλοι οι πρόσφυγες και μετανάστες; Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, η καμπάνια στην Ειδομένη γίνεται από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας, το ΚΕΕΛΠΝΟ και το ΕΚΕΠΥ.
    5. Γιώργος Πιτσιλής: Τι ελέγχους θα κάνω στη λίστα των Panama Papers. Αναλυτικά στοιχεία για τις καταθέσεις των προσώπων που περιλαμβάνονται στις λίστες των Panama Papers ΘΑ ζητήσουν από τις τράπεζες οι οικονομικοί εισαγγελείς και ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής. Σύμφωνα με πληροφορίες του mononews, στις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών στέλνονται ήδη τα σχετικά αιτήματα και ζητώνται στοιχεία κατά προτεραιότητα των άλλων αιτημάτων ανάλογης μορφής που δέχονται καθημερινά οι τράπεζες.
    6. Ο «πρώτη φορά #koftis» φέρνει χαμό στο Twitter. Δουλειές με φούντες έχει η ελληνική τουιτερόσφαιρα, καθώς η πολιτική ζωή του τόπου είναι ιδιαιτέρως πλούσια τον τελευταίο (πολύ) καιρό. Ο Αλέξης Τσίπρας και τα καμώματα της πρώτης ελληνικής αριστερής κυβέρνησης έχουν αναδειχθεί σε αστείρευτη πηγή έμπνευσης για το Twitter. Χθες απολαύσαμε ατάκες για τις αυταπάτες του πρωθυπουργού, ενώ τις τελευταίες ώρες την τιμητική του έχει ο αυτόματος κόφτης!
    7. Γαλλία: Φοβούνται για τρομοκρατική ενέργεια κατά την διάρκεια του Euro 2016. Η πρόταση της οργανωτικής επιτροπής του Euro 2016 για την δημιουργία ενός μεγάλου χώρου εμπρός από τον πύργο του Άιφελ στον οποίο θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες για να μαζεύονται οι φίλαθλοι να παρακολουθούν αγώνες, φαίνεται να συγκεντρώνει τον σκεπτικισμό, ακόμα και τις ενστάσεις αστυνομικών κύκλων της πόλης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/diavaste-tis-5-simantikoteres-idisis-pou-tha-krinoun-tis-agores-simera-2/44274

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/agis-veroutis-kalitera-ergatis-exo-para-epichirimatias-stin-ellada/44184



    ΣΧΟΛΙΑ