• LIFE&STYLE

    Τα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα!

    • NewsRoom


    Καλημέρα σας!

    Αυτά είναι τα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα:

    1. Ύποπτα παιχνίδια από τους Αλληλέγγυους. Καλούν τους μετανάστες να εισβάλουν στα Σκόπια με μολότοφ. Την ώρα που η Ελληνική Αστυνομία φέρεται να αναζητά τους υποκινητές των άγριων επεισοδίών, την Κυριακή, στην Ειδομένη, ανάμεσα σε ομάδες Γερμανών, Ισπανών και Ιταλών αλληλέγγυων, οι οποίοι παίζουν ύποπτα παιχνίδια «στην πλάτη» των προσφύγων, πληροφορίες για το ενδεχόμενο νέας έντασης, την Τρίτη, στην περιοχή, «δυναμιτίζουν» το κλίμα στον καταυλισμό.
    2. Παύση διαπραγματεύσεων, πάνε Ουάσινγκτον χωρίς συμφωνία. Χωρίς την πολυπόθητη συμφωνία στις βαλίτσες τους αναχωρούν από σήμερα, Τρίτη, κυβέρνηση και θεσμοί για το κρίσιμο ραντεβού στην Ουάσινγκτον. Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ανακοίνωσε στις δύο το πρωί ότι κοινή συναινέσει κυβέρνηση και θεσμοί αποφάσισαν την παύση των συζητήσεων, κατανοώντας ότι πλέον ο χρόνος δεν βγαίνει.
    3. Παζάρι για το «ψαλίδι» στις επικουρικές από Κατρούγκαλο. Τώρα δέχεται περικοπές 350 εκατ. ευρώ – Ανοιχτό το ενδεχόμενο και νέων υποχωρήσεων – Κάτω από τα 1.300 ευρώ η «κόκκινη γραμμή» άμυνας.
    4. Πώς θα αποφύγετε τις παγίδες της φορολογικής δήλωσης. Η ώρα της Εφορίας έφτασε, η εφαρμογή του Τaxis άνοιξε και όλοι οι φορολογούμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις δηλώσεις τους ηλεκτρονικά.
    5. Αγγλος-κτήνος βίαζε τα 5 παιδιά του στην Κρήτη. Ζούσε σαν μεγιστάνας ενώ κακοποιούσε τα υιοθετημένα παιδιά του για τα οποία εισέπραττε 6.300 ευρώ το μήνα από το Αγγλικό δημόσιο



    ΣΧΟΛΙΑ