• LIFE&STYLE

    Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη για την Δαλάκα (video)

    • NewsRoom
    αφροδιτη σερβαιβορ

    Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη


    Ένα πλούσιο επεισόδιο απολαύσαμε το βράδυ της Τετάρτης στο Survivor. Για πρώτη φορά οι δύο νέες ομάδες που σχηματίστηκαν στο προηγούμενο επεισόδιο ήρθαν αντιμέτωπες στον στίβο μάχης.

    «Άσπροι» και «Μαύροι» έπαιξαν ένα αγώνισμα που απαιτούσε τη συμπλήρωση παζλ, αλλά και δύο εύστοχες βολές με κρίκους, σε ισάριθμους στύλους. Το μεγάλο έπαθλο φαγητού ήταν ένα λαχταριστό σάντουιτς και ένα smoothie. Μεγάλη νικήτρια ομάδα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία αναδείχθηκε η Άσπρη με τελικό σκορ 10 – 6.

    Με αφορμή τη διαμόρφωση και την κατανομή των παικτών στις δύο νέες ομάδες δεν έλειψαν τα παράπονα. Η Αφροδίτη ξέσπασε σε κλάματα, καθώς, όπως υποστηρίζει, πλέον νιώθει μόνη της χωρίς την Κατερίνα, την Δήμητρα, αλλά και τον Σπύρο.

    «Κάθε νύχτα ξαπλώναμε με την Κατερίνα, βλέπαμε τα άστρα και συζητούσαμε μέχρι αργά» είπε με δάκρυα στα μάτια η Αφροδίτη και πρόσθεσε: «Αισθάνομαι μόνη μου. Μου λείπουν η Κατερίνα, η Δήμητρα και ο Σπύρος αλλά θα κάνω υπομονή. Δύο εβδομάδες είναι μέχρι την ένωση, θα περάσουν», είπε η Αφροδίτη.

    Από την άλλη, ο Σπύρος εξέφρασε την ικανοποίησή του που δεν βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τον Τόνι ο οποίος δεν παρέλειψε να εξηγήσει τον λόγο που εκνευρίστηκε στο προηγούμενο επεισόδιο. Όπως είπε ο Τόνι, οι συμπαίκτες του βρήκαν φαγητό και δεν το μοιοράστηκαν κάτι που τον έφερε στα όριά του. Ωστόσο, ο Νίκος τόνισε πως αυτό δεν δικαιολογεί την βίαιη συμπεριφορά του.

    Στο κουίζ του επεισοδίου, οι Έλληνες παίκτες χωρίστηκαν οι ίδιοι σε άσπρη και μαύρη ομάδα, με την πρώτη να αναδεικνύεται νικήτρια και να απολαμβάνει λουκουμάδες με σοκολάτα.

    Ο Σάκης Τανιμανίδης, έβγαλε selfie με τους παίκτες και τους προκάλεσε, την επόμενη φορά, να μαντέψουν πόσα likes θα συγκεντρώσει το σχετικό post του στο Instagram!

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στο Survivor: Το ξέσπασμα του Τόνι, η αποχώρηση και οι 2 νέες ομάδες (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε αρένα μηνύσεων μετατράπηκε το παιχνίδι αγάπης του Power of Love

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Full in love η Καινούργιου με τον γοητευτικό Φίλιππο Παναγόπουλο, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας



    ΣΧΟΛΙΑ