Στο επεισόδιο της Δευτέρας στο Survivor, Έλληνες και Τούρκοι μπήκαν δυναμικά στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το έπαθλο φαγητού. Και οι δύο ομάδες φαίνονταν ασταμάτητες με το παιχνίδι να είναι ένα πραγματικό ντέρμπι.
Ένα βήμα πριν το τέλος, οι Τούρκοι κατάφεραν να σημειώσουν ακόμα μία νίκη με το σκορ να δείχνει 9-9. Τότε οι δύο παρουσιαστές, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Ατζούν Ιλιτζαλί ανακοίνωσαν στους παίκτες ότι τελικά και οι δύο ομάδες κερδίζουν το φαγητό, καθώς αφενός είχαν καιρό να φάνε, αφετέρου ήταν και οι δύο ισάξιες στον στίβο.
Παρ’ όλα αυτά η ελληνική ομάδα σήμερα θα αναγκαστεί να αποχωριστεί ένα από τα μέλη της, καθώς η Ιουλιέτα, ο Βασίλης και ο Σπύρος είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ένας από τους τρεις θα αποχαιρετήσει το ταξίδι επιβίωσης.
Δείτε το βίντεο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στο MasterChef: «Αφού δεν του ‘κατσα μπουνιά, να παρακαλάει!» (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγνώριστος ο «μάνατζερ ράγκμπι» του Survivor – Ποζάρει γυμνός (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το ποσό-μαμούθ που πήρε η Κατερίνα Δαλάκα για το Survivor 3!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ακρίτας: Αίτημα στην Επ. Κεφαλαιαγοράς για διαγραφή των μετοχών από το ΧΑ
- Εθνική Τράπεζα: Ολοκληρώθηκε η συναλλαγή «Etalia B» με την EOS Group
- Τσελίκ: «Πηγή αστάθειας στην Ανατολική Μεσόγειο η συνεργασία Ελληνοκυπρίων–Ισραήλ» – Αιχμές για τη στρατιωτικοποίηση ελληνικών νησιών
- Real Consulting: Προχωρά σε ΑΜΚ 46,94 εκατ. ευρώ με εισφοράς εις είδος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.