• LIFE&STYLE

    Survivor: Τι συμβαίνει με την υγεία της Κάτιας – Δεν επιστρέφει στην παραλία (video)

    • NewsRoom
    Η Κάτια Ταραμπάνκο μπαίνει στο φετινό Survivor

    Κάτια Ταραμπάνκο, μοντέλο, παρουσιάστρια, νικήτρια του GNTM


    Σε κλινική στον Άγιο Δομίνικο νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες η Κάτια Ταραμπάνκο, μετά την αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο Survivor.

    Πρόκειται για την πιο δυνατή παίκτρια της ομάδας των Διασήμων, η οποία, όμως, «κινδυνεύει» με αποχώρηση, καθώς όπως αναφέρουν πληροφορίες, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με αυτοάνοσο, που δεν υποχωρεί.

    Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», η Κάτια αναμένεται να λάβει σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά δεν θα επιστρέψει στην παραλία των Διασήμων. Πρώτα θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο, ενώ δεν είναι γνωστό αν θα αποχωρήσει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης.

    Ήδη στον Άγιο Δομίνικο έχουν φτάσει δύο νέοι παίκτες για τους Διασήμους, η Βαλέρια Χοψονίδου και ο Ηλίας Μπόγδανος. Ενδεχομένως η Βαλέρια να αποτελέσει την αντικαταστάτριά της.

    Στο μεταξύ, ήδη ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζει νέα επαγγελματική πρόταση για την Κάτια, καθώς υπάρχουν σκέψεις να αντικαταστήσει την Κατερίνα Στικούδη και να γίνει εκείνη η νέα παρουσιάστρια του My Style Rocks.

    Στα επόμενα επεισόδια θα μάθουμε αν τελικά η Κάτια αποχώρησε ή κατάφερε να συνεχίσει, παρά το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

    Δείτε βίντεο:

    Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ξένια από το συγκρότημα REC μίλησε στο «Πρωινό» για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο, ενώ αναφέρθηκε και στα σεξιστικά σχόλια που δέχεται η Κάτια στα social media.

    Διαβάστε επίσης:

    Survivor spoiler: Αυτά είναι τα πρόσωπα που πετάνε για Άγιο Δομίνικο (video)

    Άγριες Μέλισσες: Ένα τρομερό μυστικό αποκαλύπτεται – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 18-21/1

    Ο Σωκράτης Διούδης στο ΟΠΑΠ Game Time (video)



    ΣΧΟΛΙΑ