• LIFE&STYLE

    Survivor: Τι αποκάλυψε η Μελίσα για την Δαλάκα και τον Ατακάν

    • NewsRoom

    Ατακάν και Κατερίνα


    Στο Survivor: Πανόραμα της Τουρκίας βρέθηκε καλεσμένη η Μελίσα, η οποία αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης την προηγούμενη εβδομάδα. Μιλώντας για την εμπειρία της, η Μελίσα προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με το ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και τον Ατακάν Ισίκτουταν.

    Όπως υποστηρίζει η ίδια, η Κατερίνα έχει συναισθήματα για τον Ατακάν και αυτό την επηρεάζει και αγωνιστικά.

    «Ήμασταν η Σαμπριέ, εγώ και ο Ατακάν από την τουρκική ομάδα. Η Σαμπριέ είχε καταλάβει ότι συμβαίνει κάτι μεταξύ τους. Έλεγε “ήρθαμε να ζητήσουμε το κορίτσι” και τέτοια. Ο Ατακάν εκνευρίστηκε. Γιατί στην αρχή δεν ήθελε να το πιστέψει. Εγώ το ένιωσα. Μετά ήρθε η Δαλάκα και μου είπε ότι πριν έρθει στο Survivor της άρεσε πολύ. Κι εκείνη τη στιγμή ο Ατακάν ζήτησε να του κάνω μετάφραση», δήλωσε η ίδια, ενώ συμπλήρωσε:

    «Του τα είπα και γέλασε. Μετά τον ρώτησα αν κι εκείνου του αρέσει και είπε ναι. Ναι, αλλά του είπα ότι δεν πρέπει να τον επηρεάσει αυτό. Γιατί ήξερα ότι επηρεάζει τη Δαλάκα. Είναι πιο συναισθηματική.

    Το μυαλό της είναι συνέχεια στον Ατακάν, θέλει να τον προσέχει. Είναι πολύ γλυκό αυτό, αλλά πιστεύω πως η Δαλάκα άρχισε να επηρεάζεται. Αυτό φαίνεται και στον στίβο μάχης. Δεν είναι ωραίο, πρέπει να συνέλθει».

    Αποκαλύψεις από την Μελίσα
    Αποκαλύψεις από την Μελίσα

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef: Τι αποκάλυψε ο Σταμάτης για το παιχνίδι μετά την αποχώρησή του (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Καυτές» αποκαλύψεις στο Survivor: «Η Δαλάκα είναι τυφλωμένη από έρωτα!» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Ποιοι μένουν εκτός κριτικής επιτροπής (video)



    ΣΧΟΛΙΑ