• LIFE&STYLE

    «Καυτές» αποκαλύψεις στο Survivor: «Η Δαλάκα είναι τυφλωμένη από έρωτα!» (video)

    • NewsRoom
    δαλακα

    Κατερίνα Δαλάκα


    Ένταση έχει προκαλέσει το φλερτ που υπάρχει μεταξύ της Κατερίνας Δαλάκα και του Ατακάν στο Survivor. Η Μελίσα εξέφρασε τις ανησυχίες της για το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα εξαιτίας των σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα σε Τούρκους και Ελληνίδες.

    Σύμφωνα με την Μελίσα, η ομάδα έχει αποδυναμωθεί και χάνει στα αγωνίσματα, καθώς κανείς δεν είναι συγκεντρωμένος.

    «Οι πιθανότητες να κερδίσουμε την αντίπαλη ομάδα είναι μηδαμινές. Όλα πλέον έχουν σχέση με το συναίσθημα, η ομάδα έγινε η φωλιά του έρωτα. Ο Έμρε με τη Δήμητρα, ο Ατακάν με τη Δαλάκα.

    Εμείς χάνουμε και η Δαλάκα με τον Έμρε χορεύουν, ο Ατακάν και η Δαλάκα χαριεντίζονται και ο Γιουσούφ κάθεται στην άκρη, ενώ είμαστε μέσα στο άγχος για τον αγώνα. Δεν καταλαβαίνω που βαδίζει αυτή η ομάδα. Ήδη οι αντίπαλοι είναι πιο δυνατοί από μας. Έχουμε μόνο δύο δυνατούς άντρες, τον Γιουσούφ και τον Ατακάν.

    Η επίδοση των υπολοίπων είναι στο 50%. Από τα κορίτσια θα έλεγα ότι η Δαλάκα είναι καλή, αλλά είναι τυφλωμένη από έρωτα και δεν ξέρει που βαδίζει. Δεν έχει φέρει κάποια νίκη στην ομάδα.

    Η Σουντέ είναι επίσης καλή, αλλά επειδή χωρίστηκε από τη Σεντά δεν αισθάνεται καλά. Τώρα τελευταία ούτε οι επιδόσεις της, ούτε οι βολές της είναι καλές. Η Δήμητρα πάλι είναι μέτρια. Η Ελπίδα πάντα κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Πιθανότατα θα μείνουμε νηστικοί», είπε η Μελίσα.

    Στο αγώνισμα της Πέμπτης, ο Τόνι τραυματίστηκε στο πόδι και έπεσε στο έδαφος μην μπορώντας να κουνηθεί. Οι περισσότεροι παίκτες έσπευσαν στο πλευρό του προκειμένου να δουν τι έχει συμβεί και να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

    Μάλιστα, χρειάστηκε ο Χικμέτ να τον μεταφέρει στην πλάτη του μέχρι το ασθενοφόρο έτσι ώστε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

    Για την ιστορία, νίκησε η άσπρη ομάδα και πήρε το έπαθλο με τις προμήθειες.

    Δείτε βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef spoiler: Αυτοί είναι οι επόμενοι τέσσερις πάικτες που αποχωρούν (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Πόσα χρήματα παίρνουν οι παίκτες; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κατεβαίνει στις εκλογές



    ΣΧΟΛΙΑ