• LIFE&STYLE

    Survivor: Στην Ελλάδα ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος – Τι έκανε το Πάσχα (pic)

    • NewsRoom


    Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, το γνωστό μοντέλο που έλαβε μέρος στο Survivor 2 ως παίκτης της Ομάδας των Μαχητών, έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης εδώ και λίγες μέρες έπειτα από τραυματισμό, όπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι του παιχνιδιού.

    Ο πρώην παίκτης των Μαχητών βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα και έτσι πρόλαβε να γιορτάσει το Πάσχα σε ελληνικό έδαφος. Για τις διακοπές του Πάσχα επέλεξε να επισκεφτεί την Ήπειρο και συγκεκριμένα το Ζαγόρι, που αποτελεί έναν πολύ δημοφιλή προορισμό τόσο γενικότερα, όσο και ειδικότερα κατά την πασχαλινή περίοδο, αφού πολύς κόσμος το επιλέγει την εποχή αυτή.

    Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος όσο βρισκόταν στο Ζαγόρι, ανέβασε μια φωτογραφία με φόντο ένα όμορφο τοπίο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα μήνυμα προς όλους τους followers του, που περιελάμβανε ευχές αλλά και ευχαριστίες για την στήριξη που λαμβάνει.

    Το μήνυμα ήταν το εξής: “Ευχαριστώ πολύ για την στήριξη και τα μηνύματα σας ,νιώθω τόσο ευτυχισμένος που είμαι πίσω ..Χρόνια πολλά σε όλους, υγεία και γαλήνη στις καρδιές όλων μας..”

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor 2: Ποιοι σούβλισαν το αρνί στον Άγιο Δομίνικο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τραυματίζεται η Δαλάκα – Ποια ομάδα κερδίζει το νέο έπαθλο (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Ανατροπή στο Survivor! Η ανακοίνωση του Λιανού και η αντίδραση των παικτών (video)



    ΣΧΟΛΙΑ