• LIFE&STYLE

    Αποχώρηση-σοκ από το Survivor: Έφυγε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος – Τι συνέβη πραγματικά (video)

    • NewsRoom
    μαχητες-διασημοι-σποιλερ


    Πολύ βαρύ το πλήγμα στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor, αφού στο χθεσινό επεισόδιο έχασαν το αγώνισμα της ομαδικής ασυλίας. Η ομάδα των Διασήμων «έσπασε» το σερί με τις ήττες και μετά από πέντε συνεχόμενες φορές που έχασε την ασυλία, επανήλθε δριμύτερη κερδίζοντας το πολυπόθητο αυτό έπαθλο και διατηρώντας τα μέλη της. Μάλιστα, μαζί με το τοτέμ της ασυλίας, κέρδισαν και μερικά λαχταριστά τσουρέκια, γεμίζοντας το στομάχι τους και μπαίνοντας στο πασχαλιάτικο κλίμα.

    Από την άλλη, η ομάδα των Μαχητών ήρθε αντιμέτωπη με τη δύσκολη θέση της επιλογής υποψηφίων για αποχώρηση. Αυτή τη φορά οι «μπλε» δεν πήγαν στο συμβούλιο του νησιού ως απλοί παρατηρητές, αλλά κλήθηκαν να ψηφίσουν τους συμπαίκτες τους και να βγάλουν τρεις υποψηφίους, που είναι οι εξής: Η Φελίσια Τσαλαπάτη, που βγήκε από την κάλπη, η Μαρία Πανταζή, την οποία πρότεινε ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης που κέριδσε την ατομική ασυλία, και η Ροδάνθη Καπαρού, που ανέδειξε η Ντάρια Τουρόβνικ ω η πολυτιμότερη παίκτρια της ομάδας.

    Το θέμα είναι, πως η ομάδα των Μαχητών ήρθε αντιμέτωπη με μία ακόμη έκπληξη που θα τους οδηγήσει στον ακόμη πιο μικρό αριθμό των μελών της. Μετά από τη λήξη του αγωνίσματος ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ενώπιον όλων την αναγκαστική αποχώρηση του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου, ο οποίος βρισκόταν στο νοσοκομείο με τραυματισμό στο πόδι. Ο Θοδωρής είχε περάσει αρκετούς τραυματισμούς και φαίνεται πως ο τελευταίος του στοίχισε τη θέση του στο παιχνίδι.

    Δείτε παρακάτω το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Αυτές είναι οι υποψήφιες προς αποχώρηση (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Από το μόντελινγκ και τις καταχρήσεις στο Survivor 2

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Ντάνος ξανά στο Survivor-Φεύγει για Άγιο Δομήνικο μετά το Πάσχα



    ΣΧΟΛΙΑ