• LIFE&STYLE

    Survivor-spoiler: Ποια χώρα κερδίζει στον αγώνα Ελλάδα-Τουρκία; (video)


    Οι Έλληνες παίκτες καλούνται να αντιμετωπίσουν για ακόμη μία φορά τους Τούρκους στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Μετά την οριστική διακοπή του εσωτερικού πρωταθλήματος μεταξύ της Ελλάδας, της Τουρκίας και της Ρουμανίας, καθώς δεν είναι δυνατή η παράλληλη προβολή των αγώνων σε όλες τις χώρες, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε ότι οι παίκτες θα αγωνίζονται πλέον εναντίον των καλύτερων της Τουρκίας.

    Στους πρώτους αγώνες, ο Ηλίας Γκότσης και η Κατερίνα Δαλάκα ήρθαν τελευταίοι στην κατάταξη, ωστόσο αυτή τη φορά οι παίκτες θα είναι καλύτερα προετοιμασμένοι και θα επιχειρήσουν να πάρουν τη νίκη ενάντια των Τούρκων.

    Στο σημερινό αγώνισμα, Διάσημοι και Μαχητές θα αντιμετωπίσουν την All Star ομάδα του Survivor Τουρκία, στην οποία συμμετέχουν οι πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί παίκτες από όλους τους κύκλους του ριάλιτι, μεταξύ των οποίων είναι ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής Ουμίτ Καράν.

    Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, στον αγώνα Ελλάδα-Τουρκία, οι Τούρκοι υπερέχουν για ακόμα μία φορά με αποτέλεσμα να βγουν και πάλι νικητές.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γνωρίστε τους 6 νέους παίκτες του Survivor (pics + video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Δρυμωνάκου από τον Άγιο Δομίνικο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Άντε πάλι το κελεπουράκι σας έμεινε! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ