• LIFE&STYLE

    Survivor: Το ντέρμπι, η διαμάχη και οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)


    Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο δεύτερος αγώνας ασυλίας αυτή την εβδομάδα στο Survivor, με τις δύο ομάδες να φτάνουν στο 9-9 και τους Μπλε να έχουν τον τελευταίο λόγο σημειώνοντας τεράστια νίκη.

    Όταν ήρθε η ώρα για την τελευταία «κούρσα», τον στόχο ανέλαβε η Μαριάνθη από τους Κόκκινους κάτι που σχολίασε αρνητικά το Twitter, καθώς διαθέσιμη στην ομάδα τους ήταν η Καρολίνα, η οποία είχε σαφώς καλύτερη απόδοση.

    Εν τέλει, οι Κόκκινοι έχασαν την κρίσιμη ασυλία με αποτέλεσμα να σταλούν στην κάλπη.

    Προηγουμένως, όμως, οι παίκτες της Κόκκινης ήρθαν αντιμέτωποι μεταξύ τους για την πολυπόθητη ατομική ασυλία, νικητής της οποίας αναδείχθηκε ο Κόρο.

    Ήδη πρώτος υποψήφιος βγήκε ο Νίκος Μπάρτζης των Μπλε. Η Κόκκινη ομάδα έβγαλε σχεδόν παμψηφεί τη Μαριάνθη, ενώ από την ατομική της ασυλία, η Άννα Μαρία «έδωσε» τον Γιώργο Ταβλαδάκη, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, καθώς όλοι περίμεναν να τη δουν να επιλέγει τον Πάνο Καλλίδη.

    Τελευταίος πήρε τον λόγο ο Κόρο για να επιλέξει τον τέταρτο και τελευταίο υποψήφιο για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα από το Survivor.

    Ξεκαθάρισε από την αρχή πως θα επιλέξει με αγωνιστικά κριτήρια και τελικά διάλεξε τον Τριαντάφυλλο, λέγοντας ωστόσο πως τον ενόχλησαν και ορισμένα πράγματα που έκανε το τελευταίο διάστημα.

    Όταν πήραν τον λόγο οι υποψήφιοι, ο Γιώργος επιτέθηκε στην Άννα Μαρία αποκαλώντας την ψεύτρα γιατί ισχυρίστηκε ότι θα ψήφιζε αγωνιστικά, αλλά επέλεξε αυτόν που είχε φέρει νίκες στην ομάδα.

    Στην αντίπερα όχθη, ο Τριαντάφυλλος επιτέθηκε στον Κόρο λέγοντας πως έκανε «κόμμα» με τον Κοψιδά. Ο τελευταίος έμεινε άφωνος απ’ όσα άκουγε.

    Ωστόσο, βρέθηκε αμέσως στο στόχαστρο καθώς κατηγορήθηκε ανοιχτά ότι ζήτησε από τον Κόρο να μην τον ψηφίσει και αυτό επιβεβαιώθηκε από τους Ασημακόπουλο και Μπόγδανο, που «άδειασαν» τον «Ντάφι» λέγοντας ότι τους έβαλε να μιλήσουν στον Κόρο.

    Ο Μπόγδανος με φιλικό τρόπο είπε στον Τριαντάφυλλο ότι «έχει χάσει τη μπάλα» με όσα λέει, ωστόσο ο τραγουδιστής επέμενε στα λεγόμενά του, λέγοντας μάλιστα πως Κόρο και Κοψιδάς θα «με βρουν απέναντί τους».

    Flag race μετά το 9-9:

    Αγώνισμα ατομικής ασυλίας:

    Ένταση μετά την ήττα:

    Η αντίδραση του Ταβλαδάκη:

    «Κόρο και Κοψιδάς θα με βρουν απέναντί τους»:

    «Έβαλες άλλα άτομα να με επηρεάσουν»:

    Διαβάστε επίσης:

    «Η Φάρμα»: Ποιος είναι ο γοητευτικός επιστάτης, Βασίλης Φιλίππου

    Μέγκαν και Χάρι στην Όπρα: Τι τηλεθέαση έκανε η συνέντευξη στον ΑΝΤ1

    «Σπίτι με το MEGA»: Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με τον Πάνο Κιάμο



    ΣΧΟΛΙΑ