• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler: Ο παίκτης – έκπληξη που αποχωρεί σήμερα (video)

    συμβουλιο-του-νησιου-σποιλερ-διαρροη


    Έπειτα από ένα συναρπαστικό αγώνισμα, οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο ασυλίας και να στείλουν στην κάλπη τους Διάσημους, οι οποίοι έθεσαν τρεις παίκτες στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

    Στο Συμβούλιο του Νησιού, η πλειοψηφία ανέδειξε τον Κωνσταντίνο Τσεπάνη ως τον πρώτο υποψήφιο. Από τις ατομικές ψήφους, η Κατερίνα Δαλάκα ως Πολυτιμότερη Παίκτρια της Εβδομάδας έδωσε την ψήφο της στην Βιργινία Δικαιούλια, ενώ, η Μελίνα Μεταξά, που κέρδισε το ατομικό αγώνισμα ασυλίας, ψήφισε τον Χάρη Γιακουμάτο.

    Οι επιλογές των δύο κοριτσιών σίγουρα προκάλεσαν έκπληξη, καθώς η Δαλάκα, όπως έχει δηλώσει στο παρελθόν, δεν θέλει να ψηφίζει συμπαίκτριές της. Από την άλλη, η Μελίνα έδωσε ως υποψήφιο τον Χάρη, με τον οποίο από την αρχή του παιχνιδιού βρισκόταν στην ομάδα των Μαχητών.

    Η αντίδραση του Twitter ήταν άμεση με όλους να κάνουν λόγο για τη «γέννηση» μιας νέας συμμαχίας στον Άγιο Δομίνικο μεταξύ των δύο δυνατών παικτριών, της Κατερίνας και της Δαλάκας.

    κατερινα-δαλακα-μελινα-μεταξα

    Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πρώτες διαρροές, ο παίκτης που δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες θετικές ψήφους είναι ο Κωνσταντίνος Τσεπάνης.

    Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο και αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες, μετά την προβολή του αποψινού επεισοδίου.

    Δείτε το trailer:

    https://www.youtube.com/watch?v=o_MvtrWEYC4

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor Πανόραμα: Τι δήλωσε ο Γιάννης Δρυμωνάκος για τη συμπεριφορά του Νάσου Παπαργυρόπουλου (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Πανόραμα: Ο Χάρος εξομολογείται ότι δέχτηκε ψυχολογικό και λεκτικό πόλεμο (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor 2: Ελληνορουμανικός… έρωτας στον Άγιο Δομίνικο (video)



    ΣΧΟΛΙΑ