Έπειτα από ένα δύσκολο αγώνα, οι Μαχητές ηττήθηκαν με σκορ 10 – 6 και αναγκάστηκαν να δώσουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η ομάδα των Μαχητών δεν κατάφερε να υπερισχύσει στο πιο κρίσιμο αγώνισμα της εβδομάδας.
Ο Ηλίας Γκότσης αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης και αυτομάτως έλαβε το κολιέ της ασυλίας, ενώ η Μελίνα Μεταξά, αν και δεν συμμετείχε στο ομαδικό αγώνισμα, κατάφερε να βγει νικήτρια στο ατομικό και να παραμείνει ασφαλής.
Από την ομαδική ψηφοφορία, η Ροδάνθη ήταν εκείνη που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους στο Συμβούλιο του Νησιού, ενώ ο Ηλίας επέλεξε την Φελίσια ως δεύτερη υποψήφια. Με τη σειρά της, η Μελίνα έδωσε την ψήφο της στον Κωνσταντίνο Τσεπάνη, ο οποίος για ακόμα μία φορά κινδυνεύει να αποκλειστεί από το ριάλιτι επιβίωσης.
Αν και οι πληροφορίες που διέρρευσαν αρχικά στο διαδίκτυο ήθελαν την Ροδάνθη να είναι εκείνη που αποχωρεί σήμερα από την παραλία των Μαχητών, το τηλεοπτικό κοινό τελικά την «έσωσε». Αντίθετα, η Φελίσια συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και δεν θα είναι παρούσα στην πολυαναμενόμενη ένωση των δύο ομάδων.
Από την άλλη, το έπαθλο που θα δοθεί στο σημερινό κυρίως αγώνισμα θα είναι επικό και σίγουρα όλοι οι παίκτες επιθυμούν να το κατακτήσουν!
Δείτε το trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=pmt_1E_Fu0Y
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς συνδέεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με το Survivor; (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: MasterChef: Τι ανέβασε η Μάγκυ στο Instagram μετά την αποχώρησή της (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Ποια χώρα θα αντιμετωπίσουν οι Έλληνες παίκτες;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκαλύπτει αν θα έκανε ποτέ γυμνή φωτογράφιση (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Όλγα Φαρμάκη: Τι ανέβασε στο Instagram μετά την αποχώρησή της από το Survivor
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρεμλίνο: Η παράδοση του Ντονμπάς βασική προϋπόθεση ειρήνης – Σύντομα έρχεται νέα επικοινωνία Πούτιν με Τραμπ
- Παρελθόν το φθηνό μοσχαρίσιο κρέας; Ο ρόλος της Βραζιλίας στις παγκόσμιες αγορές
- Τουρκία: Επικύρωση συμφωνίας για το Δίκαιο της Θάλασσας, χωρίς να είναι συμβαλλόμενο μέρος στο UNCLOS
- Γιώργος Λιάγκας: Ο Μαζωνάκης δεν κατέθεσε κανένα ποσό στον τηλεμαραθώνιο του ΑΝΤ1