array(0) {
}
        
    
Menu
1.17%
Τζίρος: 179.14 εκατ.
Life & Style

Survivor: Ποια χώρα θα αντιμετωπίσουν οι Έλληνες παίκτες;

Comments

Μετά την διακοπή του «εσωτερικού» πρωταθλήματος που παρακολουθήσαμε στο Survivor ανάμεσα στην Ελλάδα, την Τουρκία και τη Ρουμανία, έρχεται ένας νέος αγώνας. Αυτή τη φορά, οι Έλληνες παίκτες θα αντιμετωπίσουν τους καλύτερους παίκτες του Survivor Ρουμανία.

Οι ομάδες θα παίξουν ανά τετράδες, δηλαδή οι τέσσερις καλύτερες γυναίκες των Μαχητών και των Διασήμων, θα έρθουν αντιμέτωπες με τις τέσσερις καλύτερες Ρουμάνες. Αντίστοιχα οι τέσσερις άνδρες με τις καλύτερες επιδόσεις θα παίξουν ενάντια τεσσάρων Ρουμάνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο με τον αγώνα των δύο χωρών θα προβληθεί στις οθόνες μας την Πέμπτη. Μένει να γίνει η επίσημη ανακοίνωση από τον Σάκη Τανιμανίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor spoiler: Νικητής-έκπληξη στο αγώνισμα της ασυλίας; (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Γιατί ο Θοδωρής έκρυψε την καρύδα στο σακίδιό του; (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Ποιος θα αποχωρήσει σήμερα; (video)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νταίζη Νίκα: Τι ετοιμάζει το καλοκαίρι στην Αθήνα
Μαριέττα Χρουσαλά: Στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Μελάνια Τραμπ
Μασκ: Εκνευρισμένος με τον Νόλαν για την μαύρη «Ωραία Ελένη» στην Οδύσσεια – «Έχει χάσει την ακεραιότητά του»
3.683.423 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον Ιανουάριο
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Οργισμένος, αλλά σίγουρος για την κατάκτηση της EuroLeague – Το νέο βίντεο από το βροχερό Σούνιο
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Melania» και η αποκάλυψη για την επίσκεψη Τραμπ στην Αθήνα (βίντεο)
Robot και AI από Ζούλα και Χιώτη, η περιπέτεια της Κοσιώνη, ένα quiz για πρώην λαμπερή παρουσιάστρια, αλλαγές στην DPG του Γιαννακόπουλου, οι κινήσεις Κυριακού στον ΑΝΤ1, οι νοσταλγοί της Μενεγάκη, ο Καπουτζίδης στο «Σόι σου» και ο… τυφώνας Κριστίν
O Κένεθ Φαρίντ στο Allwyn Game Time φτιάχνει τον τέλειο παίκτη του Παναθηναϊκού
Αλεξάνδρα Νίκα: Front row με τις κόρες του ζεύγους Τσάκου στο fashion show της Celia Kritharioti
Συνεργασία Ομίλου Antenna με το Πάντειο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο της στρατηγικής «Κοινωνικού Αντίκτυπου»