• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler: Η ομάδα που θα κατακτήσει το σημερινό έπαθλο (video)

    διασημοι-μαχητες-σποιλερ


    Συναρπαστική αναμένεται να είναι η αναμέτρηση μεταξύ Μαχητών και Διασήμων στο αγώνισμα που θα παρακολουθήσουμε απόψε, Δευτέρα, στο Survivor. Οι παίκτες της ομάδας των Διασήμων βρίσκονται στον «έβδομο ουρανό», μετά τις τελευταίες μεγάλες νίκες και τα επικά έπαθλα, που κατάφεραν να κατακτήσουν. Αντίθετα, οι Μαχητές θα πρέπει άμεσα να βρουν λύση στα προβήματά τους και τις αιτίες που τους έχουν οδηγήσει σε τόσες ήττες.

    Οι Διάσημοι, όχι μόνο απόλαυσαν λαχταριστά πιάτα, αλλά εξασφάλισαν για ακόμα μία εβδομάδα το έπαθλο άνεσης, το οποίο είναι ένα πλυντήριο για να πλένουν τα ρούχα και τα σεντόνια τους.

    Επιπλέον, ταξίδεψαν στην πολιτεία του Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, παρακολούθησαν έναν αγώνα NBA και γνώρισαν από κοντά τον All Star Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η ψυχολογία τους σίγουρα έχει εκτοξευτεί στα ύψη και έχουν αποκτήσει έξτρα δυνάμεις.

    Δείτε πλάνα από το νέο επεισόδιο:

    Από το στρατόπεδο των Μαχητών, ο μόνος που στάθηκε τυχερός και επωφελήθηκε ήταν ο Νικόλας Αγόρου, ο οποίος επιλέχθηκε από τους Διάσημους να ταξιδέψει μαζί τους στην Αμερική στη θέση του Νάσου Παπαργυρόπουλου.

    Κάποιοι από τους συμπαίκτες του, όπως η Μελίνα και ο Ηλίας δεν φάνηκε να χάρηκαν ιδιαίτερα για εκείνον, ενώ αντίθετα η Ντάρια έδειξε την χαρά της. Τα εσωτερικά προβλήματα μεταξύ των Μαχητών είναι σίγουρα πολλά και οι παίκτες έχουν εξασθενήσει από την πείνα.

    Τι λέει το spoiler;

    Οι πρώτες διαρροές κάνουν λόγο για νίκη των Διασήμων, ωστόσο οι Μαχητές θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τους κοντράρουν. Όσο για το κουίζ, οι Μαχητές θα έχουν την ευκαρία να πάρουν την ρεβάνς.

    Δείτε το trailer:

    https://www.youtube.com/watch?v=KaG2te__QFc

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η «Μικρή Ολλανδέζα» αποκάλυψε τον λόγο που δεν πήγε στο Survivor (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκτός Power of Love η Στέλλα; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Οι πρώτες φωτογραφίες του Μάριου Πρίαμου και του Γ. Χρανιώτη από τον Άγ. Δομίνικο



    ΣΧΟΛΙΑ