• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler: Ανατροπή! Διέρρευσε η τελική τετράδα


    Ολοκληρώνονται αυτές τις μέρες τα γυρίσματα του Survivor 2 στον Άγιο Δομίνικο, καθώς πλησιάζουμε προς τον μεγάλο τελικό. Η τακτική των Μαχητών δεν έχει ευνοήσει τους παίκτες, καθώς μετά την αποχώρηση της Εύης Σαλταφερίδου, δεν έχουν τη δυνατότητα μιας έξτρα ασυλίας, που θα μπορούσε να τους δώσει πλεονέκτημα. Αντίθετα, οι Διάσημοι έχουν συσπειρωθεί για τα καλά και πλέον εκείνοι κινούν τα νήματα και εξολοθρεύουν έναν-έναν τους αντιπάλους τους.

    Αυτή την εβδομάδα έχουμε δύο αποχωρήσεις που θα καθορίσουν την τελική τετράδα με τους παίκτες που θα επιστρέψουν στην Αθήνα για την τελική αναμέτρηση και εν τέλει την ανάδειξη του φετινού «Survivor».

    Ειδικά στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, διαρρέουν καθημερινά οι νικητές κάθε αγωνίσματος, που παίζουν οι δύο ομάδες. Εξαίρεση, βέβαια, δεν απότελεσε και η λίστα με την κατάταξη των παικτών, που διαμορφώθηκε από την 48ωρη ψηφοφορία.

    Σαλταφεριδου-Δαλακα-διαρροες-σποιλερ
    Κατερίνα Δαλάκα VS Εύη Σαλταφερίδου

    Όπως ήδη γράψαμε νωρίτερα, στο σημερινό Συμβούλιο του Νησιού, ο παίκτης που θα αποχαιρετήσει το όνειρο του Survivor είναι ο Πάνος Θεοδώρου. Το σχέδιο των Διασήμων εκτελείται με επιτυχία, καθώς ο παίκτης που αποχωρεί την Πέμπτη λέγεται ότι είναι ο Νικόλας Αγόρου, ενώ ο Χάρης Γιακουμάτος αναμένεται να είναι ο τελευταίος παίκτης που πρόκειται να αποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα.

    μελινα-πανος-μεταξα-διαρροες

    Συνεπώς, τα πρόσωπα που απαρτίζουν την τελική τετράδα είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η Μελίνα Μεταξά, ο Ηλίας Γκότσης και η Βιργινία Δικαιούλια.

    Γκοτσης-Γιακουματος
    Χάρης Γιακουμάτος, Ηλίας Γκότσης

    Η Κατερίνα εξασφάλισε τη θέση στον τελικό από νωρίς, καθώς έβγαλε νοκ-άουτ όλους τους παίκτες και στο τέλος κατατρόπωσε τον Ηλία Γκότση στον αγώνα συμβόλων. Η Μελίνα και ο Ηλίας είναι δυνατοί παίκτες και ξεχώρισαν από την αρχή κιόλας του παιχνιδιού, ενώ έκπληξη αποτελεί η Βιργινία, η οποία αν και δεν είναι εξαιρετικά καλή αγωνιστικά, χθες κατάφερε να κερδίσει την Μελίνα και να εξασφαλίσει την ασυλία, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται και στον αγώνα της Τετάρτης.

    βιργινια-διαρροες-διαρροη-σποιλ

    Εσείς ποιος θέλετε να είναι ο τελικός νικητής του φετινού Survivor 2;

    [playbuzz-item item=”be3f15f7-28cc-46b9-b99a-c5c523131737″ info=”false” wp-pb-id=”943714″]

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor spoiler 3/7: Ο Μαχητής που αποχωρεί σήμερα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη Μύκονο η Τίφανι Τραμπ με την Λίντσεϊ Λόχαν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τζένη Μπαλατσινού: 500.000 ευρώ για το σπίτι στην Πάτμο



    ΣΧΟΛΙΑ