• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση (video)


    Εντάσεις και καυγάδες έφερε η βαριά ήττα για τους Μπλε στο Survivor.

    Έπειτα από ένα δύσκολο αγώνισμα για την ασυλία, οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας κατάφεραν να υπερισχύσουν και να νικήσουν τους Μπλε στέλνοντάς τους στην κάλπη.

    Νικητής της ατομικής ασυλίας αναδείχθηκε ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος απόψε θα κληθεί να δώσει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

    Στην παραλία τους, Τζέιμς και Ελευθερία ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση, με αφορμή τον τρόπο που θα ψηφίσει η ομάδα, καθώς ο Καφετζής είπε ανοιχτά πως θα προτείνει αυτήν. Η συζήτηση «άναψε» με την Ελευθερία να φεύγει εκνευρισμένη, ενώ δεν έλειψαν και οι παρεμβάσεις στον τσακωμό από τους Νίκο, Αλέξη και Άννα Μαρία.

    Όταν ήρθε η ώρα του Συμβουλίου του Νησιού, τις περισσότερες αρνητικές ψήφους συγκέντρωσαν η Ελευθερία Ελευθερίου και η Άννα Μαρία Βέλλη, με την τελευταία να αναδεικνύεται ως η πρώτη υποψήφια με πολύ μικρή διαφορά, επιβεβαιώνοντας τα spoiler που κυκλοφόρησαν νωρίτερα.

    Απόψε, θα παρακολουθήσουμε το δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό» θα κερδίσει και πάλι η Κόκκινη ομάδα!

    Πιο συγκεκριμένα και όπως αποκάλυψε ο «μισθοφόρος» του Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος, δίπλα στην Άννα Μαρία, θα βρεθεί υποψήφιος ο Τζέιμς Καφετζής.

    Στη συνέχεια, ο νικητής της ατομικής ασυλίας, Νίκος Μπάρτζης, θα επιλέξει τον τρίτο παίκτη προς αποχώρηση από το Survivor. Όπως έχει γίνει γνωστό και από την προηγούμενη ημέρα, όλα δείχνουν πως θα επιλέξει τη Χριστίνα Κεφαλά.

    Το spoiler από το Πρωινό:

    Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor:

    Η αντίδραση της Άννας Μαρίας:

    Ένταση στην παραλία:

    Το αγώνισμα ασυλίας:

    Το Πρωινό σχολιάζει το Survivor:

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρίνα και Γιώργος Πατούλης: Ο κεραυνοβόλος έρωτας στην Πάρο, τα 35 χρόνια κοινής πορείας και η κρίση στον γάμο τους

    «Η Φάρμα»: Δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις και μια νέα είσοδος (video)

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ