• LIFE&STYLE

    Survivor spoiler 9/7: Τι λένε οι τελευταίες διαρροές για τον παίκτη που αποχωρεί σήμερα (video)

    survivor


    Έπειτα από ένα συγκλονιστικό αγώνα, ο Ηλίας Γκότσης κατάφερε να βγάλει νοκ-άουτ όλους τους αντιπάλους του και να κατακτήσει την τελευταία και κρισιμότερη ασυλία για το φετινό Survivor. Στο Συμβούλιο του Νησιού, η κάλπη έβγαλε την Βιργινία Δικαιούλια υποψήφια προς αποχώρηση, ενώ ο Ηλίας με την ατομική του ασυλία έδωσε τον Χάρη Γιακουμάτο.

    Τις τελευταίες εβδομάδες και καθώς βαδίζουμε προς τον μεγάλο τελικό, που -όπως και πέρσι- θα διεξαχθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, η τελική τετράδα έχει ήδη διαρρεύσει με αποτέλεσμα να είναι γνωστό από αρκετό καιρό ότι ο τελευταίος παίκτης που αποχωρεί είναι ο Χάρης Γιακουμάτος.

    Οι τελευταίες διαρροές φαίνεται πως επιβεβαιώνουν ότι όντως ο Χάρης είναι εκείνος που δεν θα καταφέρει να είναι ένας από τους παίκτες που θα βρεθούν μία ανάσα από τον τελικό. Επομένως, η Βιργινία θα βρεθεί εκ νέου στο ρινγκ με τους Κατερίνα Δαλάκα, Μελίνα Μεταξά και Ηλία Γκότση.

    Νέα ψηφοφορία θα καθορίσει ποια θα είναι τα δύο πρόσωπα που θα πάνε στον τελικό και θα διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

    Δείτε το trailer:

    https://www.youtube.com/watch?v=mvVq4K7h9YU

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πανόραμα: Το παράπονο του Πάνου για την Μελίνα και το ατυχές συμβάν με την Δαλάκα (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Kylie Jenner αφαίρεσε τα fillers από τα χείλη της! (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έτσι θα είναι ο τελικός-Όλα όσα θα γίνουν



    ΣΧΟΛΙΑ