Πολλά είναι τα ονόματα που συζητούν με την παραγωγή του Survivor για να συμμετέχουν στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, με ένα από αυτά να είναι ο Τάσος Ξιαρχό.
Πρόκειται για τον γνωστό χορογράφο του Just the 2 of Us, ο οποίος υπήρξε και νικητής του μουσικού talent show μαζί με την παρτενέρ του, Κόνι Μεταξά.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Πρωινού στον ΑΝΤ1, όλα δείχνουν ότι ο Τάσος Ξιαρχό σύντομα θα πετάξει για Άγιο Δομίνικο προκειμένου να ενισχύσει την αδύναμη ομάδα των Διασήμων.
Η τουρκική παραγωγή του Survivor τον προσέγγισε τις τελευταίες ημέρες, ενώ φαίνεται πως ο ίδιος είναι θετικός προς την πρόταση αυτή και το μόνο που εκκρεμεί είναι οι υπογραφές που θα επισφραγίσουν τη συμμετοχή του.
Η αμοιβή του, μάλιστα, λέγεται ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική.

Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Survivor: Αποχώρησε η Αγγελική Λάμπρη – Πώς αντέδρασε το Twitter (video)
Άγριες Μέλισσες: Ναυαγεί το σχέδιο της Λενιώς – Οι περιλήψεις για την εβδομάδα 11-14/1
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- TRASTOR: Με ανώτατη τιμή διάθεσης τα 1,15 ευρώ/μετοχή η ΑΜΚ για την άντληση τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB της Ελλάδας με σταθερές προοπτικές
- Παναθηναϊκός: Προτάσεις υπάρχουν, αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν πουλάει – Όλο το παρασκήνιο
- ΔΕΗ: Ανεβαίνει το επενδυτικό θερμόμετρο ενόψει της αύξησης – Συνωστισμός στα road shows του Στάσση σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.