• LIFE&STYLE

    Survivor: Νέα οικονομική συμφωνία «έκλεισαν» Μαριαλένα και Σάκης (video)


    Η παράταση του ενός μήνα που έλαβε το Survivor άλλαξε τα δεδομένα για τους παίκτες του αγαπημένου ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

    Όπως είδαμε ο Τζέιμς Καφετζής πήρε την απόφαση να αποχωρήσει οριστικά από το Survivor, παρ’ όλο που ήταν ένα από τα φαβορί για τη νίκη, ενώ ακολούθησε ο, επίσης, δημοφιλής Νίκος Μπάρτζης λόγω τραυματισμού.

    Όλοι οι παίκτες που απέμειναν στο Survivor προχώρησαν σε διαπραγματεύσεις και «έκλεισαν» νέα οικονομικά deal με την τουρκική παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί, όπως αναφέρουν πληροφορίες του «Πρωινού».

    Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής μίλησε συγκεκριμένα για το «ζευγάρι» του Αγίου Δομινίκου, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη, οι οποίοι διπλασίασαν τον «μισθό» τους για το ριάλιτι.

    Ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι: «Ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη ανατροπή με τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Όλοι οι παίκτες έκαναν μια συμφωνία για ένα εφάπαξ ποσό, μετά την αποχώρηση του James και του Νίκου.

    Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη συναντήθηκαν με στέλεχος της παραγωγής και έκαναν μεμονωμένη, δική τους συμφωνία. Διπλασιασμός του ποσού και θα το πάρουν με τη μορφή bonus στο τέλος του reality, την εβδομάδα που θα αποχωρήσουν».

    Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η Μαριαλένα παίρνει 500 ευρώ την εβδομάδα και τώρα θα πάει στα 1.000 ευρώ. Από την άλλη, ο Σάκης από τα 1.500 την εβδομάδα θα ανέβει στα 3.000!

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Απόψε η ελληνοτουρκική «μάχη» στο Survivor 4 – Δείτε το trailer

    Συγκινητική αποχώρηση στο MasterChef

    Are You The One: Τα Ασφαλιστικά μέτρα, η Πάρος και το reality με το «hot» περιεχόμενο



    ΣΧΟΛΙΑ