• LIFE&STYLE

    Survivor: Κατέρρευσε η Κατερίνα Δαλάκα στον αγωνιστικό χώρο (video)

    δαλακα

    Η Κατερίνα Δαλάκα κατέρρευσε


    Έναν δυνατό αγώνα παρακολουθήσαμε και χθες μεταξύ των δύο ομάδων του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, το οποίο οδεύει πλέον προς τον μεγάλο τελικό. Και ενώ σταδιακά, οι παίκτες αποχωρούν, σε σκοπό να παραμείνουν οι καλύτεροι, που θα «παλέψουν» για το μεγάλο έπαθλο, μια από τις πιο δυνατές παίκτριες του ριάλιτι φαίνεται πως δεν άντεξε άλλο τις αντίξοες συνθήκες και κατέρρευσε, την ώρα που αγωνιζόταν.

    Οι παίκτες αγωνίζονταν για ένα σημαντικό σκοπό, αφού ο νικητής αυτού του αγώνα θα ερχόταν ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο της οικογένειας. Υπενθυμίζεται ότι, για την ομάδα που θα κερδίσει το σημαντικό οικογενειακό έπαθλο, ένα αγαπημένο πρόσωπο κάθε μέλους της θα ταξιδέψει έως τον Άγιο Δομίνικο, με σκοπό ο κάθε παίκτης να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί του.

    Η σημασία του επάθλου εξηγεί και την αυξημένη πίεση που είχαν οι παίκτες κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του αγώνα. Προς το τέλος του αγώνα και ενώ στον αγωνιστικό στίβο βρισκόταν η Κατερίνα Δαλάκα, χαρίζοντας τον ένατο πόντο στην ομάδα της, φαίνεται πως δεν άντεξε την πίεση και η παίκτρια κόντεψε να λιποθυμήσει. Στην αρχή του σκηνικού αυτού, η παίκτρια έδειξε να τα καταφέρνει, ωστόσο στην πορεία, την ώρα που πήγε να σηκωθεί από το έδαφος, κατέρρευσε, με τους συμπαίκτες της, αλλά και τον γιατρό της παραγωγής να τρέχουν δίπλα της.

    Η Ελληνίδα παίκτρια έδειχνε εξαντλημένη και δεν είχε ούτε τη δύναμη να περπατήσει. Έτσι, αποχώρησε υποβασταζόμενη από τον αγωνιστικό χώρο.

    Δείτε στο παρακάτω βίντεο την σοκαριστική στιγμή που η Κατερίνα Δαλάκα καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο:



    ΣΧΟΛΙΑ