• LIFE&STYLE

    Survivor: Η Ροδάνθη «έβγαλε τα άπλυτα» των συμπαικτών της στη φόρα! (video)

    Ροδανθη-καπαρου-αποχωρηση

    Ροδάνθη Καπαρού


    Την πρώτη της εμφάνιση μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα έκανε η Ροδάνθη Καπαρού, η οποία αποχώρησε από το Survivor την προηγούμενη εβδομάδα. Η πρώην παίκτρια των Μαχητών μίλησε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για την ξεχωριστή εμπειρία που έζησε, αλλά και για τα σχόλια των συμπαικτών που έκαναν κατά καιρούς εναντίον της.

    Κάτι που σχολιάστηκε ουκ ολίγες φορές ήταν η έλλειψη συνεισφοράς της Ροδάνθης στις δουλειές της καλύβας. Η 19χρονη φοιτήτρια άφησε να εννοηθεί ότι οι συμπαίκτες της είχαν άλλη συμπεριφορά μπροστά στην κάμερα και προσπαθούσαν να δείξουν στον κόσμο ότι είναι δραστήριοι στην παραλία.

    «Δεν γίνεται μόλις θα έρχεται η κάμερα να βρίσκουμε όλοι όρεξη να κάνουμε δουλειές. Ερχόταν η μια σκούπιζε, μετά ερχόταν η άλλη σκούπιζε… Δηλαδή σε ένα σημείο είχαμε λιώσει το ξύλο», δήλωσε η Ροδάνθη.

    Μάλιστα, υποστήριξε ότι μια συγκεκριμένη παίκτρια φερόταν ιδιαίτερα επιθετικά απέναντί της, «Είχε θέμα μαζί μου, δεν της είχα κάνει κάτι… Η Μελίνα από την αρχή ήταν επιθετική μαζί μου. Ίσως μπορεί να την πείραζε το γεγονός ότι ήμουν πολύ δυναμική ως χαρακτήρας. Όσες φορές την είχα ρωτήσει μου έλεγε ότι δεν είχε κάτι μαζί μου».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καρκίνο σε τελικό στάδιο έχει ο πατέρας του Μάικλ Τζάκσον

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of Love: Οι μπηχτές του Πάνου για τους συμπαίκτες του (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όλη η αφρόκρεμα της σόουμπιζ στο πάρτι της Τατιάνας Στεφανίδου (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ